Κατέληξε ένα απ’τα θύματα της επίθεσης στην Γερμανία | Δεν υπάρχουν τρομοκρατικά κίνητρα

10:54 26/2/2017 - Πηγή: iPop

ΚατέληξεΓερμανία | ένα απ’τα θύματα της επίθεσης στην Γερμανία με αυτοκίνητο. Δεν υπάρχουν τρομοκρατικά κίνητρα, ψυχολογικά προβλήματα έχει ο δράστη, υποστηρίζουν οι αρχές.

Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο καμικάζι που παρέσυρε πεζούς στην Χαϊδελβέργη το απόγευμα του Σαββάτου. Ένα από τα τρία θύματα κατέληξε στο νοσοκομείο ενώ οι άλλοι 2 νοσηλεύονται ακόμα.

Σύμφωνα με την Γερμανική εφημερίδα «Bild», ο δράσης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ οι αρχές επιβεβαιώνουν πως το περιστατικό δεν υπάρχουν ενδείξεις πως συνδέεται με τρομοκρατική

επίθεση.

Ένας 73χρονος, θύμα της επίθεσης του δράστη, έχασε τη ζωή του ενώ οι δύο τραυματίες, ένας 32χρονος και μια 29χρονη με καταγωγή από την Βοσνία, μεταφέρθηκαν στον πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Να θυμίσουμε πως το απόγευμα του Σαββάτου ο οπλισμένος με μαχαίρι δράστης έριξε το όχημα του σε πεζούς τραυματίζοντας 3 εξ αυτών. Στην συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά ακινητοποιήθηκε από τα πυρά των αστυνομικών οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή.

The post Κατέληξε ένα απ’τα θύματα της επίθεσης στην Γερμανία | Δεν υπάρχουν τρομοκρατικά κίνητρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα