ΗΠΑ: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς | Τουλάχιστον 28 άτομα στο νοσοκομείο

09:16 26/2/2017 - Πηγή: iPop
| Τουλάχιστον 28

Ένα όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς που παρακολουθούσαν τηνΚαρναβαλική παρέλαση. Τουλάχιστον 28 άτομα στο νοσοκομείο, 12 εκ των οποίων σοβαρά. Ο οδηγός φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών. Διεξάγεται έρευνα, κατά την αστυνομία.

Μέσα στο πλήθος των θεατών της μεγαλύτερη παρέλασης του Μαρντί Γκρα,Krewe of Endymion, στη Νέα Ορλεάνη το Σάββατο έπεσε το φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε

ένα άνδρας ο οποίος φαίνεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση «μέθης». Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση της Νέας Ορλεάνης, περίπου 28 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, 12 εκ των οποίων βρίσκονταν σε σοβαρή κατάσταση.

Πέντε άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της πόλης, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Σε ανακοίνωσή της Αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης δεν γίνεται καμία αναφορά σε τυχόν τρομοκρατικά κίνητρα.

Σύμφωνα με τις αρχές το όχημα βρισκόταν στο τμήμα του δρόμου που ήταν ανοιχτό για την κυκλοφορία κατά μήκος της παρέλασης, στο κέντρο της πόλης, έπεσε πάνω σε άλλα τρία οχήματα, ανάμεσά τους ένα φορτηγό της υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων και στη συνέχεια κατέληξε πάνω στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για την παρέλαση.

Ο οδηγός, ο οποίος συνελήφθη, φαινόταν να βρίσκεται σε σύγχυση και υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που ανήκει στο δίκτυο του Fox, WVEU-TV.

Ο δήμαρχος της Νέας Ορλεάνης Μιτς Λάντριου ανέφερε ότι ο ύποπτος είναι ένας «μεθυσμένος οδηγός».

Συνολικά τραυματίστηκαν 28 άνθρωποι, 21 εκ των οποίων διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, περιλαμβανομένου ενός αστυνομικού. Επτά άλλοι είπαν πως δεν χρειάζονταν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης της Νέας Ορλεάνης, Μάικλ Χάρισον, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

The post ΗΠΑ: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς | Τουλάχιστον 28 άτομα στο νοσοκομείο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα