Κατάθλιψη; Φάε σπαράγγια και σολομό

16:30 1/5/2014 - Πηγή: iPop

Λόγο των συνεχών προβλημάτων της καθημερινότητας, της έλλειψης δουλειάς και χρημάτων, όλοι βιώνουμε, σε διαφορετικό βαθμό, κατάθλιψη. Δεν είσαι μόνος, όλοι, άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο, πιάνουμε το μυαλό μας να κάνει μόνο κακές σκέψεις, να τα βλέπει όλα μαύρα και να νομίζει πως τα προβλήματα του είναι άλυτα. Βέβαια αυτό συμβαίνει μέχρι να βρεθεί στο δρόμο μας, το ένα άτομο που περνάει ακόμη πιο δύσκολα και τότε σαν να ισιώνουμε.

Μην ψάχνεις όμως να καλύψεις τα δικά σου με την πίκρα των γύρω σου, βοήθα τον εαυτό σου με φυσικό τρόπο και χωρίς καθόλου χημικά σκευάσματα φαρμάκων.

Η

ενέργεια και η ζωή, πηγάζει από μέσα μας και στη συνέχεια φαίνεται εξωτερικά. Στελέχωσε την διατροφή σου με βιταμίνες και κάνε τον εαυτό σου, να ξεπεράσει τα πάθη μπορεί και τα λάθη. Ξεκίνα μια πλούσια σε βιταμίνες τροφή, και επέμενε σε πράσινα λαχανικά όπως είναι τα σπαράγγια αλλά και φρούτα που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Μια ακόμη καλή πηγή θρεπτικών στοιχείων είναι τα ψάρια και ειδικά ο σολομός, καθώς είναι πλούσιος σε Ω3 που βοηθά την καρδιά αλλά και προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας και χαράς.

Τέλος μη ξεχάσεις να βάλεις στη ζωή σου την άσκηση, είτε αυτή είναι χορός περπάτημα, οτιδήποτε , στόχος είναι να ξεμουχλιάσεις και να σηκωθείς γρήγορα από τον καναπέ.

Tip!

Πάρε και μία σούπερ συνταγή για σολομό!

The post Κατάθλιψη; Φάε σπαράγγια και σολομό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα