Απαλά και ενυδατωμένα πόδια μέσα σε μόνο 10 λεπτά; Γίνεται!

11:49 22/2/2021 - Πηγή: iPop

Τα πόδια σου είναι ξηρά και αφυδατωμένα όλη την ώρα; Πώς θα το αντιμετωπίσεις; Τι μπορείς να κάνεις για να έχεις απαλά και ενυδατωμένα πόδια όλη μέρα και κάθε μέρα από εδώ και πέρα;

Μήπως αυτές τις ημέρες τα ταλαιπώρησες πολύ τα πόδια σου; Φορούσες συνεχώς τακούνια και δεν τα περιποιήθηκες καθόλου; Μήπως δεν ήπιες και πολύ νερό κι είναι ακόμη πιο αφυδατωμένα; Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να τα βοηθήσεις να ενυδατωθούν. Πώς; Φυσικά με ένα ποδόλουτρο από υλικά που έχεις σπίτι σου. Χρειάζεσαι μόλις 10 λεπτά για να αποκτήσεις και πάλι απαλά και ενυδατωμένα

πόδια χωρίς πολύ κόπο.

Τα πόδια σου φωνάζουν πως πρέπει επιτέλους να αλλάξεις ξυραφάκι

Τι θα χρειαστείς για να ενυδατώσεις τα πόδια σου και να τα κάνεις να ξεκουραστούν;Μια λεκάνηΚρύο γάλαΜέλιΡοδοπέταλαΤι πρέπει να κάνεις; Ζέστανε λίγο γάλα για να μπορέσεις να λιώσεις το μέλι.Ανακάτεψε το μείγμα σου καλά.Πρόσθεσε το ζεστό μείγμα μέσα στο κρύο γάλα και ανακάτεψε λίγα δευτερόλεπτα.Ρίξε και τα ροδοπέταλα και το ποδόλουτρο σου είναι έτοιμο.

Μέσα σε μόνο δέκα λεπτά τα πόδια σου και θα ξεκουραστούν, αλλά και θα μαλακώσουν πολύ. 

Μόλις βγάλεις τα πόδια σου από το ποδόλουτρο μην τα σκουπίσεις με δύναμη. Πάρε την πετσέτα και κάνε ταμποναριστές κινήσεις.

Βύθισε τα πόδια σου σε ξύδι και λύσε αυτά τα κοινά προβλήματα

Συμβουλή!

Κάθε φορά που θα νιώσεις πολύ κουρασμένη κάνε το ποδόλουτρο σου και θα δεις πόσο καλύτερα θα αισθάνεσαι. Καλό θα ήταν, βέβαια, για λίγα λεπτά μετά, να βάζεις και τα πόδια σου ψηλά, δηλαδή πάνω σε ένα χοντρό μαξιλάρι. Να δεις που θα λατρέψεις το ποδόλουτρο αυτό και θα θες να το κάνεις συνεχώς. Και να το κάνεις, μη διστάζεις. Τα πόδια σου θα είναι πιο ξεκούραστα και ενυδατωμένα από ποτέ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Απαλά και ενυδατωμένα πόδια μέσα σε μόνο 10 λεπτά; Γίνεται! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαλά, Γίνεται,apala, ginetai