Bennifer: Όλες οι λεπτομέρειες από τα 3 Ralph Lauren νυφικά της JLo και η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τον γάμο της

11:59 24/8/2022 - Πηγή: iPop

Περίμενε κανείς ότι η Jennifer Lopez θα φορούσε μόνο ένα νυφικό; Αν ναι, τότε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Δε φόρεσε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία υπέροχα λευκά φορέματα και εδώ βρίσκονται όλες οι λεπτομέρειες που θες να γνωρίζεις!

Η κομψή super star παντρεύτηκε τον Ben Affleck (ξανά) σε μια iconic ολόλευκη γαμήλια τελετή στο

σπίτι του στη Georgia στις 20 Αυγούστου, φορώντας τρία φορέματα Ralph Lauren σε μια νύχτα.

Το πρώτο, που φόρεσε η JLo για να περπατήσει στον διάδρομο, ήταν ένα twist κλασικό φόρεμα, με ζιβάγκο και δαντέλα στα τελειώματά του.

Είναι γεγονός! H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν ξανά! – Η λαμπερή τελετή και το άκρως εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε να φορέσει η τραγουδίστρια

Jennifer Lopez – Νυφικά: Τα φορέματα και η ιστορία τους

Πάνω από 1.000 μαντήλια και 500 μέτρα ύφασμα κόπηκαν σε βολάν και στερεώθηκαν με το χέρι για να δημιουργήσουν την ογκώδη, ρομαντική φούστα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Ralph Lauren, και η εμφάνιση συνδυάστηκε με ένα πέπλο μεγάλου μήκους για μια πρόσθετη δόση δράματος.

«Τα φορέματα ήταν ονειρεμένα… ευχαριστώ Ralph Lauren», ανέφερε η Jennifer Lopez στο newsletter της ιστοσελίδα της, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες της με τα νυφικά, όπως και τα σχέδιά τους. 

Η νύφη φόρεσε, επίσης, κοσμήματα Mikimoto αξίας σχεδόν 100.000 δολαρίων, συνδυάζοντας λευκά σκουλαρίκια με μαργαριτάρι και διαμάντια κι ένα ασορτί λουλουδάτο δαχτυλίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Στη συνέχεια η Jennifer Lopez φόρεσε άλλα δύο νυφικά, του ίδιου οίκου. Το ένα είχε σειρές με πέρλες και τριάντα τεχνίτες πέρασαν 700 ώρες κεντώντας το ρούχο στο χέρι προκειμένου να τοποθετήσουν τα μικροσκοπικά στολίδια με τα μαργαριτάρια και τα κρύσταλλα Swarovski.

Το ντεκολτέ του τρίτου φορέματος ήταν κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski και είχε πέπλο «κουκούλα». 

Οίκος Ralph Lauren έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τα σχέδια και τη διαδικασία δημιουργίας των τριών νυφικών που φόρεσε η Jennifer Lopez

Έτσι έκανε πρόταση γάμου o Ben Affleck στην Jennifer Lopez! Ήταν γυμνή στη μπανιέρα και έσκυψε να της δώσει το δαχτυλίδι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralph Lauren (@ralphlauren)

Ο Affleck, εν τω μεταξύ, είπε «I do» φορώντας ένα σμόκιν Ralph Lauren με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι, ενώ τα πέντε παιδιά τους, επίσης, ήταν ντυμένα με την υπογραφή του ίδιου οίκου.

Το ζευγάρι ήδη απολαμβάνει το δεύτερο ταξίδι του μέλιτος, στην Ιταλία. Την Τρίτη εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με σκάφος, στη λίμνη Κόμο, σύμφωνα με το Page Six, ενώ την ίδια ημέρα γευμάτισαν στο Grand Hotel Tremezzo. 

Η αγαπημένη μας JLo ένιωσε έτοιμη να μας αποκαλύψει και στιγμές από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, αναρτώντας την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία απεικονίζει την ίδια σε ένα κοντινό πλάνο φορώντας το πέπλο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Bennifer: Όλες οι λεπτομέρειες από τα 3 Ralph Lauren νυφικά της JLo και η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τον γάμο της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα