«Κάψε» περισσότερο λίπος καταναλώνοντας αυτά τα super ροφήματα

21:55 2/1/2016 - Πηγή: iPop

Αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να «κάψεις» περισσότερο λίπος και να απαλλαγείς πιο γρήγορα από τα περιττά κιλά, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα της σωματικής άσκησης, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες.

Επιστημονικές έρευνες υποστηρίζουν πως πέραν από μια προσεγμένη και ισορροπημένη διατροφή και πέραν από τη συστηματική σωματική άσκηση, τα άτομα που καταναλώνουν συγκεκριμένα ροφήματα κατά τη διάρκεια του διατροφικού τους προγράμματος, παρουσιάζουν αυξημένα ποσοστά καύσης λίπους, ενώ τείνουν να κρατούν τη ζυγαριά τους σε σταθερά επίπεδα, χωρίς σημαντικές αυξομειώσεις.

Ας

δούμε όμως ποια είναι αυτά τα super ροφήματα:

Πράσινο τσάι

Τα θρεπτικά συστατικά του, σύμφωνα με σχετικές μελέτες, έχει αποδειχθεί πως συμβάλλουν σημαντικά στην μείωση του βάρους του σώματος, την ίδια στιγμή που μειώνει τα επίπεδα λίπους. Οι ειδικοί συνιστούν την κατανάλωση 2-4 φλιτζανιών πράσινου τσαγιού καθημερινά, προκειμένου να δει κανείς άμεσα αποτελέσματα στα ρούχα και στη ζυγαριά του.

Χυμός λεμονιού

Αποτελεσματικός για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, ο χυμός λεμονιού αυξάνει τις αποδόσεις του μεταβολισμού και ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με την καύση του ανεπιθύμητου σωματικού λίπους. Προσθέστε λίγες σταγόνες λεμόνι, σε φαγητά, σαλάτες ή και ροφήματα.

Αλόη βέρα

Ο χυμός του φυτού αυτού, έχει αποδειχθεί πως συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των μεταβολικών ρυθμών του ανθρώπινου οργανισμού, την ίδια στιγμή που μπορεί να «ενεργοποιήσει» το σώμα προς την στοχευμένη καύση λίπους.

Μηλόξυδο

Πλούσιο αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά, το μηλόξυδο θα ενισχύσει τους μεταβολικούς ρυθμούς του σώματος σας. Η κατανάλωση του ωστόσο πρέπει να γίνεται με προσοχή καθώς μπορεί να ρίξει τις τιμές καλίου στο αίμα.

The post «Κάψε» περισσότερο λίπος καταναλώνοντας αυτά τα super ροφήματα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα