Καμμένος: Ανησυχώ για το ενδεχόμενο «ατυχήματος» στο Αιγαίο

12:17 11/12/2016 - Πηγή: iPop

«Ανησυχώ για το ενδεχόμενο «ατυχήματος» στο Αιγαίο», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και εξήγησε ότι «ο Ερντογάν αυξάνει τις απειλές προς την Ελλάδα, προκειμένου να διαπραγματευτεί».

Στον απόηχο της κλιμάκωσης της έντασης από την Άγκυρα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες εξέφρασε

την ανησυχία του για την πιθανότητα κάποιου «ατυχήματος» στο Αιγαίο διευκρινίζοντας, όμως, ότι δεν ανησυχεί για θερμό επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News είπε: «Δεν ανησυχώ για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με την έννοια της πολεμικής πράξης. Όταν, όμως, συνεχίζονται οι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από την πλευρά της Τουρκίας και υπάρχουν αερομαχίες, είναι ανά πάσα στιγμή επικίνδυνο να γίνει ένα «ατύχημα»» και συμπλήρωσε πως «όταν γίνονται ακραίες δηλώσεις εντός και εκτός του τουρκικού Κοινοβουλίου, ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί μια εμπλοκή».

«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει με νηφαλιότητα την κατάσταση αλλά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποχωρήσει σε παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου ή των χωρικών υδάτων της και θα συνεχίσει αυτό που έκαναν πάντα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις: Θα εφαρμοστούν οι διεθνείς κανόνες δικαίου και όποιος εισέρχεται παράνομα στη χώρα θα αναχαιτίζεται» ξεκαθάρισε ο ίδιος.

The post Καμμένος: Ανησυχώ για το ενδεχόμενο «ατυχήματος» στο Αιγαίο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα