Καλοκαιρία με μποφόρ, αλλά καιρός για παραλία

08:43 25/8/2017 - Πηγή: iPop
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Παρασκευή, σ’ όλη την χώρα, ωστόσο, στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η θερμοκρασία σε σταθερά επίπεδα κι εμείς ετοιμαζόμαστε για παραλία!Αναλυτικότερα:

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-6 και στα

ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο τοπικά η ελάχιστη θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-5, στα ανατολικά 5-6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα φθάσει τους 32 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Καλοκαιρία με μποφόρ, αλλά καιρός για παραλία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα