«Κάηκε» από πέναλτι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός βλέπει «σεντόνι»

12:44 14/8/2019 - Πηγή: iPop

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα το βράδυ της Τρίτης, 13 Αυγούστου, για την πορεία των ελληνικών ομάδων προς τους ομίλους του της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι προκριματικοί αγώνες του Champions League άφησαν γλυκιά γεύση στους «ερυθρόλευκους», ενώ δεν κατάφεραν να δώσουν το εισιτήριο για τα Playoffs και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έχασε την πρόκριση από δικά της λάθη.

Οι προκριματικοί αγώνες
του Champions League και η πορεία των ελληνικών ομάδων

Την Τρίτη, 13 Αυγούστου, οι ομάδες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ μπήκαν στη μάχη των επαναληπτικών αγώνων, με σκοπό την πρόκριση στα Playoffs του Champions League.

Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν αντιμέτωποι με την Μπασαξεχίρ, ομάδα από τη γειτονική Τουρκία, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» έτυχε, ίσως, με τον πιο απαιτητικό αντίπαλο της προκριματικής φάσης, τον Άγιαξ από την Ολλανδία.

Από την αρχή, κιόλας, το έργο τον ελληνικών ομάδων δεν ήταν εύκολο, με τον Ολυμπιακό να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα ενός τέρματος (νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία). Ο ΠΑΟΚ, παίζοντας στην έδρα του Άγιαξ, ομολογουμένως είχε δύσκολο έργο, καθώς όχι μόνο είχε το μειονέκτημα (σκορ 2-2 στο πρώτο παιχνίδι), αλλά έψαχνε και το γκολ το οποίο θα τον έβαζε σε τροχιά πρόκρισης, με την προϋπόθεση να μην δεχθεί κάποιο τέρμα.

Το χρονικό των αγώνων

Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά τις αναμετρήσεις τους. Στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός διατηρούσε ανέπαφη της εστία του και συνάμα το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει από το πρώτο παιχνίδι, ενώ ο ΠΑΟΚ με μια σωστή αντεπίθεση κατάφερε στο 22′ να ανοίξει το σκορ πετυχαίνοντας το πολυπόθητο γκολ.

Η συνέχεια, όμως, για τις δύο ομάδες ήταν εντελώς διαφορετική! Από τη μία  η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέχτηκε την ισοφάριση, πριν τη λήξη του ημιχρόνου και από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Με παρόμοιο τρόπο συνεχίστηκαν και έληξαν τα παιχνίδια! Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» την πρόκριση στα Playoffs, όπου θα βρει αντίπαλο την ρώσικη Κράσνονταρ, αντιθέτως ο ΠΑΟΚ πήρε ρίσκα, παραχώρησε τρία(!) πέναλτι στον Άγιαξ και δέχτηκε γρήγορα δύο τέρματα (3-1), καταφέρνοντας να μειώσει στο τέλος του αγώνα σε 3-2.

Οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Το υπόλοιπο της εβδομάδας συνεχίζει να έχει ελληνικό άρωμα, καθώς οι ομάδες της ΑΕΚ, του Ατρομήτου και του Άρη διεκδικούν τρία εισιτήρια για τα Playoffs του Europa League.

Σήμερα, 14 Αυγούστου, η ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζει την Λέγκια Βαρσοβίας και αύριο, 15 Αυγούστου, οι ΑΕΚ και Άρης θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις Κραϊόβα και Μόλντε αντίστοιχα.

Το άρθρο «Κάηκε» από πέναλτι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός βλέπει «σεντόνι» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα