Και το βραβείο της πιο γδυμένης των AMA πάει στην…

16:16 24/11/2014 - Πηγή: iPop

Σου δείξαμε τις εμφανίσεις των American Music Awards, αλλά κάναμε λάθος, έπρεπε να σου δείξουμε απευθείας το βραβείο της πιο γδυμένης των AMA, το οποίο πάει χωρίς δεύτερη σκέψη στην Bleona Qereti!

Ποια είναι η Bleona Qereti όμως; Θα παραδεχθούμε πως δεν την γνωρίζαμε και μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της την ψάξαμε λίγο… η Bleona, είναι τραγουδίστρια από την Αλβανία, η οποία συμμετείχε στο Bravo reality series.

Η Αλβανή τραγουδίστρια, η οποία παλαιότερα είχε χαρακτηριστεί ως η Madonna της Αλβανίας (από ποιους;;;;;;;) μετακόμισε το 2009 στην Αμερική και συνεργάζεται με πασίγνωστους heavy hitters όπως Timbaland και Rodney Jerkins (αυτοί το ξέρουν;;;;).

Γιατί όμως αξίζει το βραβείο της πιο γδυμένης των AMA στην Bleona Qereti; Απλό, χρησιμοποίησε το αρχαιότερο κόλπο για να μαγνητίσει τα βλέμματα. Φόρεσε ότι λιγότερο βρήκε στη ντουλάπα της και βγήκε έξω… -μάλλον είχε ακούσει το άσμα του Κορκολή, ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου, αλλά επειδή δεν γνωρίζει καλά Ελληνικά άκουσε γδύσου πρόχειρα και βάλε το κατακόκκινο κραγιόν σου! Πιο συγκεκριμένα φόρεσε ένα διχτυωτό μάξι μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα, ένα εντυπωσιακό λαμπερό ασημένιο εσώρουχο και 2 μεταλλικά καλυπτικά για τις θηλές της.

Η εμφάνιση της δεν είναι όμως και τόσο πρωτοπόρα καθώς έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο από την Rose McGowan, η οποία είχε φορέσει κάτι παρόμοιο το 1998 στα MTV Video Music Awards. Για την ακρίβεια η McGowan φόρεσε τιραντέ μίντι διχτυωτό φόρεμα, χωρίς τα nipple covers και με τιγρέ εσώρουχο…

Βεβαίως η ηθοποιός τότε, στη δεκαετία του ’90 που τα περισσότερα στιλιστικά λάθη συγχωρούνταν, είχε εμφανιστεί με τον εξίσου εκκεντρικό αρραβωνιαστικό της Marilyn Manson… και σε ρωτώ αγαπητή Qereti εσύ είσαι παντρεμένη; Γιατί αν δεν είσαι, τώρα που τα έδειξες όλα ποιος άνδρας θα σε πάρει που δεν άφησες τίποτα για την φαντασία του γαμπρού;;;;;

Είπαμε όμως, η εμφάνιση της είχε και θετικά… το φόρεμα είναι μάξι και μακρυμάνικο, άρα ούτε η μανούλα της μπορεί να πει ότι τα έβγαλε όλα έξω, καθώς θα της απαντήσει ότι φτάνει μέχρι τον αστράγαλο… και μακρυμάνικο είναι, άρα δεν θα κρυώσει και δεν είναι ανάγκη να πάρει μαζί της ζακετούλα αλλά και έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνη… ακόμα και εμάς στη μακρινή Ελλάδα!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Και το βραβείο της πιο γδυμένης των AMA πάει στην… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα