Και δεύτερο ατύχημα στο καρναβάλι του Ρίο- 9 τραυματίες

11:36 28/2/2017 - Πηγή: iPop

Δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο σαμπαδρόμιο του Ρίου. Από το συγκεκριμένο ατύχημα έχουν τραυματιστεί εννέα άτομα.

Η σύγχυση η οποία προκλήθηκε κατά το δεύτερο ήταν πολύ μεγάλη καθώς αρκετά τα ασθενοφόρα έσπευσαν το ένα μετά το άλλο για να απομακρύνουν τους τραυματίες.

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν και από αυτά τα δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Το συμβάν πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της παρέλασης των σχολών σάμπα όταν η πλατφόρμα ενός από τα άρματα δεν

άντεξε το βάρος των χορευτών και κατέρρευσε.

«Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, μια γυναίκα στο κεφάλι και μια άλλη στην κοιλιά» ανέφερε στο AFP το γραφείο Τύπου των δημοτικών υπηρεσιών υγείας.

Το ατύχημα αυτό σημειώθηκε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα τοπική ώρα (08:00 ώρα Ελλάδος) την Τρίτη. Μια από τις χορεύτριες μάλιστα προέβη σε δηλώσεις κατά τις οποίες είπε:

Βρισκόμουν πάνω στην πλατφόρμα του άρματος, στην αριστερή πλευρά και ξαφνικά είδα την δεξιά πλευρά να καταρρέει. Κάποιοι είχαν πέσει στο εσωτερικό του άρματος και μερικοί είχαν εγκλωβιστεί εκεί

Προχθές το βράδυ, ένα άλλο άρμα, βάρους τριών τόνων, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε πάνω σε μια ομάδα θεατών τραυματίζοντας 20 άτομα. Τρεις γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Ρίο- Άρμα τραυμάτισε τουλάχιστον 20 άτομα (Photos-Videos)

The post Και δεύτερο ατύχημα στο καρναβάλι του Ρίο- 9 τραυματίες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα