Ήρθε η ώρα να μάθεις την συνταγή για γαλοπούλα της Monica από “Τα Φιλαράκια” – Το βιβλίο μαγειρικής της σειράς μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα!

16:02 22/1/2022 - Πηγή: iPop

Ενώ το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής “Τα Φιλαράκια” προβλήθηκε στις 6 Μαΐου 2004, η σειρά συνεχίζει να έχει πιστούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο με τις επαναλήψεις της να συνεχίζονται. Όποιος έχει δει την σειρά επίσης γνωρίζει ότι το φαγητό πολλές φορές ήταν ο πρωταγωνιστή και εάν είσαι φανατικός θαυμαστής του σόου, τότε θα χαρείς όταν σου πούμε ότι το επίσημο βιβλίο μαγειρικής της σειράς έχει επιτέλους κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα!

Δεκαεφτά χρόνια μετά και Τα Φιλαράκια δεν σταματούν να “περνούν”

μηνύματα

“Τα Φιλαράκια”: Το βιβλίο μαγειρικής της σειράς μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα

Όλοι έχουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά και γνωρίζουμε ότι μερικές από τις καλύτερες ιστορίες προέκυψαν από επεισόδια που επικεντρώθηκαν στο φαγητό, είτε πρόκειται για τη χαρακτηριστική ατάκα του Joey “Ο Joey δεν μοιράζεται το φαγητό”, η την ατυχία της Rachel να φτιάξει ένα τιραμισού για την Ημέρα των Ευχαριστιών ή η καριέρα της Μόνικα ως σεφ.

Διαθέτοντας περισσότερες από 100 συνταγές από την αγαπημένη κωμική σειρά, προσφέρει μια ποικιλία από πιάτα για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, κατηγοριοποιημένα από ορεκτικά έως επιδόρπια, γεμάτα με εικόνες από τις σκηνές για τις οποίες φτιάχτηκαν αρχικά. Από το σάντουιτς «moist maker» του Ross μέχρι τα κεφτεδάκια του Joey, δεν λείπουν νοσταλγικά γεύματα που μπορείς να φτιάξετε και εσύ στο σπίτι. Η συνταγή για γαλοπούλα της Monica που έκλεψε την παράσταση στο κεφάλι του Joey αλλά και η αυθεντική συνταγή για τα μπισκότα της γιαγιάς της Pheobey δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν.

Αποτίοντας ένα διασκεδαστικό φόρο τιμής στην σειρά, θα ήταν το τέλειο δώρο για τον εαυτό σου ή τα δικά σου φιλαράκια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ήρθε η ώρα να μάθεις την συνταγή για γαλοπούλα της Monica από “Τα Φιλαράκια” – Το βιβλίο μαγειρικής της σειράς μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα