Η τρίχα στο γλυκό και το λάθος στο σέρβις εξόργισαν τους καλεσμένους στο MasterChef

10:13 5/3/2020 - Πηγή: iPop

Το επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef ήταν ιδιαίτερο! Οι παίκτες κλήθηκαν να λειτουργήσουν κανονικά ένα εστιατόριο ενώ θα μαγείρευαν για 25 διακεκριμένους σεφ και φυσικά τους κριτές.

Το επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef τα είχε όλα… Οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν για 25 διακεκριμένους σεφ και τους τρεις κριτές.Δηλαδή συνολικά για 28 άτομα, ενώ είχαν στη διάθεσή τους 3 ώρες και επιπλέον, μισή ώρα για να φτιάξουν το μενού, το οποίο θα τυπωνόταν.

Όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στις δύο ομάδες, η συγκεκριμένη δοκιμασία υπολογιζόταν για αργότερα αλλά θεωρούν πως από αυτά που έχουν δει μέχρι στιγμής, είχε έρθει η ώρα να έρθουν αντιμέτωποι με μια τέτοια πρόκληση.

Η κάθε ομάδα έπρεπε να φτιάξει ένα μενού από σούπα-welcome, σαλάτα ή ορεκτικό, ριζότο ή γεμιστό ζυμαρικό, ψάρι ή κρέας και γλυκό, το οποίο θα ήταν είτε σοκολάτα, είτε ένα παραδοσιακό γλυκό.

Οι παίκτες έπρεπε να βγάλουν το πλάνο με τα τραπέζια, να ορίσουν κάποιον ως συνδετικό κρίκο μεταξύ σάλας και κουζίνας, το άτομο δηλαδή που θα τρέχει το πάσο και η ροή θα καθοριζόταν από αυτόν.

Ο καθένας από τους καλεσμένους διάβαζε τις επιλογές στο μενού. Κι όταν επέλεγε για παράδειγμα, το ορεκτικό από την μπλε ομάδα, δίπλα του πήγαιναν και το ορεκτικό της κόκκινης ομάδας ώστε να τα δοκιμάσει και τα δύο.

Η τρίχα στο γλυκό του Γκίκα Ξενάκη

Το γλυκό για το τέλος… αλλά η στραβή έγινε!  Αυτό που όλοι φοβούνται και τρέμουν συνέβη. Ο διάσημος σεφ, Γκίκας Ξενάκης, εντόπισε μια τρίχα στο πιάτο του.

«Ωχ, ωχ φέρτε την κάμερα εδώ! Τι έγινε εδώ πέρα; Είναι γυναικεία σίγουρα και είναι καστανόξανθη!», είπε χαρακτηριστικά ο σεφ και φώναξε τη Ντέμη για την ενημερώσει και να της δώσει την τρίχα.

«Άνοιξε το χέρι σου! Μια καστανόξανθη τρίχα μέσα στο γλυκό» ανέφερε ο Γκίκας Ξενάκης και η Ντέμη τον ενημέρωσε πως θα την πάει πίσω. Ευτυχώς, ο σεφ το αντιμετώπισε με χιούμορ κάτι που σχολίασε και η παίκτρια που είχε έρθει σε αμηχανία.

«Ή θα την πας πίσω ή θα φέρεις μια τσατσάρα να την χτενίσουμε», της είπε και η Ντέμη του απάντησε χαμογελαστά: «Τουλάχιστον έχετε χιούμορ και συνεχίζεται να το τρώτε».

Έχω χιούμορ γι’αυτό και τρώω το γλυκό. Νομίζω ότι είναι αποτρεπτικός παράγοντας να βρίσκουμε τρίχα σε ένα τέτοιο πιάτο. Θα κάνω την… κοιλιά μου πέτρα και θα το φάω

Η ασυνεννοησία με το σέρβις

Κανείς δεν είπε πως θα ήταν εύκολο και πώς όλα θα κυλήσουν ομαλά! Συγκεκριμένα, έγινε μια ασυνεννοησία που εκνεύρισε τους καλεσμένους και φυσικά με το δίκιο τους.

Η Ηλιάνα λιγάκι είχε μπερδευτεί κι αποφάσισε η ίδια να πάει στο τραπέζι και να δει τι γίνεται και τι έχουν… φάει οι καλεσμένοι.

«Τα δικά μου τα έχεις φάει σωστά;», ρώτησε η Ηλιάνα τον σεφ κάτι που εκνεύρισε και το υπόλοιπο τραπέζι ενώ της έλεγαν να φύγει και ρωτούσε τους σεφ τι έφαγαν, τι μάζεψαν οι υπόλοιποι…

«Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε το τι τρώμε. Ξέρετε ότι είναι λάθος;», της είπε ένας απ’τους καλεσμένους με την Ηλιάνα να αποχωρεί ζητώντας συγγνώμη.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Το άρθρο Η τρίχα στο γλυκό και το λάθος στο σέρβις εξόργισαν τους καλεσμένους στο MasterChef εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα