Η τέχνη του eyeliner και αυτά που οδηγούν στην ολική καταστροφή στην εφαρμογή του!

09:21 13/6/2017 - Πηγή: iPop

Το eyeliner θέλει ιδιαίτερη τεχνική για να πετύχει κι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε πως η εφαρμογή του δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς κάθε παραμικρό λάθος μπορεί να προκαλέσει ολική καταστροφή στην εφαρμογή του!

Το να σχηματίσεις την τέλεια γραμμή eyeliner μόνο εύκολη υπόθεση δεν το λες, καθώς πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που θέλει μια ιδιαίτερη διαδικασία, προσπάθεια και συγκέντρωση.

Ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουμε,

όμως, με το eyeliner;

Ασύμμετρες γραμμές

Οι γραμμές του eyeliner στα μάτια σου πρέπει να είναι ίδιες. Συχνά οι γυναίκες έχουμε την τάση να κάνουμε τη μια γραμμή πιο παχιά απ’ την άλλη, καταστρέφοντας εν τέλει το συνολικό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι οι γραμμές να είναι συμμετρικές, κάτι το οποίο δεν θα καταφέρεις με την πρώτη φορά, όμως, με λίγη υπομονή κι όχι βιασύνη, θα τα καταφέρεις!

Κενό ανάμεσα στη γραμμή και τις βλεφαρίδες

Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια, όσο λεπτομέρεια κι αν σου φαίνεται, είναι ικανή να σου χαλάσει τελείως την εικόνα. Μπορεί να έχεις κάνει την τέλεια γραμμή eyeliner, αλλά η απόστασή της απ’ τις βλεφαρίδες θα σου καταστρέψει το συνολικό αποτέλεσμα. Πέρνα το eyeliner όσο το δυνατό πιο κοντά στις βλεφαρίδες σου.

Δεν προσέχεις το τελείωμα

Μια αποτυχημένη άκρη στη γραμμή του eyeliner δεν έχει θέση δίπλα σε μια καλοσχηματισμένη γραμμή. Οι άκρες του eyeliner ιδανικά θα πρέπει να έχουν κλίση προς τα πάνω, να είναι καθαρές και όχι πολύ χοντρές και μουτζουρωμένες. Δεν είναι εύκολο, αλλά προσπάθησέ το πριν κλείσεις την πόρτα του σπιτιού σου πίσω σου!

The post Η τέχνη του eyeliner και αυτά που οδηγούν στην ολική καταστροφή στην εφαρμογή του! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα