Η τάση στα νύχια που ξεχώρισε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

17:54 15/9/2019 - Πηγή: iPop

Η τάση στα νύχια που ξεχώρισε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και κυριάρχησε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Ο μήνας της μόδας ξεκίνησε όπως κάθε φορά απ’ τη Νέα Υόρκη κι εκτός από όλες τις τάσεις που έχουμε δει στα ρούχα και τα αξεσουάρ, οι τάσεις στην ομορφιά κατάφεραν κι αυτές να ξεχωρίσουν με τη σειρά τους.

Οι τάσεις που είδαμε να κυριαρχούν στα νύχια ήταν πολλές και η αλήθεια είναι ότι οι σχεδιαστές κατάφεραν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα: Νύχια μακριά,

νύχια κοντά, νύχια με έντονα χρώματα, αλλά και γυμνά νύχια για εκείνους που προτίμησαν να δώσουμε έμφαση στις δημιουργίες τους και όχι στα άκρα των μοντέλων.

Η τάση στα νύχια ξεχώρισε στη Νέα Υόρκη:

Πιο συγκεκριμένα, είδαμε τα μοντέλα να περπατάνε στο runway του Tom Ford για τη συλλογή του σχεδιαστή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 έχοντας νύχια αρκετά μακριά σε cat-eye σχήμα και κατά κύριο λόγο σε nude και ουδέτερες αποχρώσεις. Το nude ήταν και το χρώμα που κυριάρχησε και στην επίδειξη του Oscar de la Renta, αλλά και των Badgley Mischka.

Παράλληλα, ακόμη μια τάση που κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν η επιστροφή του γαλλικού μανικιούρ στα νύχια, αλλά στην πιο 2019 εκδοχή του. Το είδαμε στο show Alice & Olivia και του οίκου Khaite, όπου στα nail looks των μοντέλων είδαμε αντί του κλασικού λευκού, μερικές πιο παλ αποχρώσεις σε κρεμ και ροζ χρώμα.

Ένα ακόμη twist στο γαλλικό μανικιούρ που είδαμε κατά τη διάρκεια του NYFW ήταν αυτό στην επίδειξη του Christian Siriano, όπου τα μοντέλα φορούσαν tips σε παλ πράσινο χρώμα και ειδικότερα την απόχρωση Turquoise & Caicos της Essie.

Photo: EssieΔιάβασε ακόμη:

Τα χρώματα στα νύχια που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019

Photo: Getty Images

Το άρθρο Η τάση στα νύχια που ξεχώρισε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εβδομάδα Μόδας, Νέας Υόρκης,evdomada modas, neas yorkis