Η συνέχεια της καθηλωτικής σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» κάνει πρεμιέρα στο OPEN – Όλα όσα αναμένεται να δούμε στο πρώτο επεισόδιο

18:01 1/10/2022 - Πηγή: iPop

Το «Κόκκινο ποτάμι, η συνέχεια» του Μανούσου Μανουσάκη, η σειρά που αγαπήθηκε και συγκίνησε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας εκατομμύρια τηλεθεατές, επιστρέφει στο OPEN δυο χρόνια μετά, ακόμα πιο καθηλωτική και ανατρεπτική.

Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία,

πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων μας ηρώων.

Ωστόσο, θα μπουν και πολλοί νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν.

Κόκκινο Ποτάμι: Τι αναμένεται να δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς;

Η πολυαναμενόμενη σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN, με ένα καθηλωτικό πρώτο επεισόδιο. 

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Στο πρώτο επεισόδιο πιάνουμε το νήμα ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε. Η Ιφιγένεια και ο Μίλτος χωρίζονται για ακόμα μια φορά την ώρα που ο Κεμάλ εκφωνεί τον διχαστικό του λόγο. 19 Μαϊου του 1919.

Η Ιφιγένεια(Αναστασία Παντούση) αναγκάζεται να κατέβει από το πλοίο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί το μωρό της είναι άρρωστο. Στο νοσοκομείο γνωρίζει το μαχητικό γιατρό Δημοσθένη Μαντά (Όμηρος Πουλάκης), που φροντίζει το παιδί.

Η Ανθή(Άννα Μάγκου), που έρχεται με άλλους Πόντιους πρόσφυγες, δεν πηγαίνει στο Καραμπουρνάκι, για να φροντίσει τον πατέρα της, που πρέπει να κάνει εγχείρηση.

Ο Νικολαΐδης (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζεται από έναν Τούρκο χωρικό. Η Ιφιγένεια εκτός από την Ανθή, θα συνδεθεί με την Εσμέ (Μαριάννα Κιμούλη), μια Μουσουλμάνα της Θεσσαλονίκης, που θα της σταθεί πολύ.  

Το συγκλονιστικό trailer της πρεμιέρας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η συνέχεια της καθηλωτικής σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» κάνει πρεμιέρα στο OPEN – Όλα όσα αναμένεται να δούμε στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα