Γονείς για τρίτη φορά Enrique Inglesias και Anna Kournikova!

20:15 11/2/2020 - Πηγή: iPop

Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Enrique Inglesias και μαζί με τη σύζυγό του Anna Kournikova πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής!

Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Enrique Inglesias κι αυτήν την είδηση αρκετοί δεν την περίμεναν, καθώς το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφό το γεγονός ότι περιμένουν τρίτο παιδί και λίγοι για την εγκυμοσύνη της Anna Kournikova.

Ωστόσο, ο αδερφός του τραγουδιστή “μαρτύρησε” το χαρμόσυνο γεγονός και αποκάλυψε πως ο αδερφός του και η σύζυγός του, πρώην κορυφαία

τενίστρια, έγιναν γονείς για τρίτη φορά. Ο ίδιος το αποκάλυψε όταν ρωτήθηκε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή στη Χιλή στο κανάλι ADN.

View this post on Instagram

#chillin

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Jan 18, 2020 at 10:33am PST

Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησαν αναφορικά με κάποιες φήμες για την εγκυμοσύνη που κυκλοφορούσαν κι αν θα γίνει ξανά θείος εκείνος απάντησε “έχω γίνει ήδη θείος”. Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να διευκρινίσει και να επιβεβαιώσει πως δεν αναφέρεται στα δίδυμα του ζευγαριού αλλά στον ερχομό ενός νέο παιδιού, εκείνος απάντησε θετικά!

Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε να αποκαλύψει αν είναι αγόρι ή κορίτσι καθώς ήδη είχε κάνει τη μεγάλη δήλωση! «Ο αδερφός μου έχει τώρα τρία παιδιά είναι είναι πολύ ευτυχισμένος», είπε χαρακτηριστικά χωρίς να δώσει καμία άλλη πληροφορία.

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα