Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα 4 μήνες μετά την αποκάλυψή της για τον Γιώργο Κιμούλη

12:10 18/5/2021 - Πηγή: iPop

Έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες από τότε που η Ζέτα Δούκα μίλησε για πρώτη φορά για τη βία που είχε δεχθεί στο παρελθόν από τον Γιώργο Κιμούλη. Από τότε, όλο και περισσότερες καταγγελίες για κακοποίηση και βία στο χώρο του θεάτρου έχουν έρθει στη δημοσιότητα με το ελληνικό #MeToo να έχει πάρει μεγάλη έκταση. Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα, σχεδόν 4 μήνες μετά την αποκάλυψή της, συγκλονίζει.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό» για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, για το αν επικοινώνησε μαζί της ο Γιώργος Κιμούλης ύστερα από τις αποκαλύψεις, αλλά και για το κομμάτι της σεξουαλικής αγωγής στην εκπαίδευση.

Θα σου είμαι απολύτως ειλικρινής από την μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία να αλλάξει σελίδα και ο φόβος να περάσει στην αντιπέρα όχθη, να μην φοβούνται δηλαδή τα θύματα αλλά να φοβούνται αυτοί που έχουν διαπράξει τα αδικήματα που πρέπει να διώκονται ποινικά. Από την άλλη κάθε φορά που βγαίνει κάτι στεναχωριέμαι τόσο πολύ, γιατί γνωρίζω ότι κάποιος πέρασε κάποια διαδρομή πολύ βαριά ψυχολογική. Κάποιος βρήκε το θάρρος, όπως εγώ βρήκα το θάρρος με αφορμή την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Εντωμεταξύ όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη που οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και κρατούσαμε την αναπνοή μας. Τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί και όλο αυτό με εξουθένωσε. Μάλιστα θα το πω για πρώτη φορά πέρασα και κορονοϊό και πέρασα, το πέρασα πολύ δύσκολα μέσα στον Φεβρουάριο, με τρομερά συμπτώματα γιατί ήμουν συναισθηματικά και σωματικά εξουθενωμένη.

Η Ζέτα Δούκα συνέχισε λέγοντας ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί της μετά τη συνέντευξή της στη Δανάη Μπάρκα και τις αποκαλύψεις που έκανε, όμως θα ήθελε κατά βάθος από όλους τους θύτες μια ειλικρινή συγγνώμη από πραγματική μεταμέλεια, αφού όπως είπε είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη.

«Έχουμε αποφασίσει με τη Σοφία Μπεκατώρου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας άτυπα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε επίπεδο δικαιοσύνης και εκπαίδευσης» τόνισε η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τις συζητήσεις της με την υπουργό Παιδείας όσον αφορά τη διδαχή της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία.

Τι απάντησε, ακόμα, η Ζέτα Δούκα στην κόρη της, όταν την ρώτησε για τη δύσκολη εμπειρία που βίωσε;

Η κόρη μου με ρώτησε μαμά ποιος είναι αυτός που μιλάς, ποιο είναι αυτό το όνομα που λες συνέχεια. Της είπα αυτό αγάπη μου το όνομα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κάνει κακά πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους.

Δες όλη τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα στη Φαίη Σκορδά:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα 4 μήνες μετά την αποκάλυψή της για τον Γιώργο Κιμούλη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα