«Το να ζητήσεις βοήθεια δεν είναι δείγμα αδυναμίας, αλλά δύναμης»- Το συγκλονιστικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ της Oprah και του Harry

19:57 17/5/2021 - Πηγή: iPop

Η πρώτη γεύση που πήραμε απ’ το ντοκιμαντέρ της Oprah και του Harry είναι απλά συγκλονιστική. Στο καθηλωτικό τρέιλερ που δημοσίευσε το Apple TV παρακολουθούμε αποσπάσματα απ’ τις εξομολογήσεις των πρωταγωνιστών, οι οποίοι μιλούν για τις δικές τους εμπειρίες και τονίζουν τη σημασία της ψυχικής υγείας.

«Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι βιώνουν κάποιου είδους ψυχικό, ψυχολογικό, συναισθηματικό πόνο», λέει η Oprah

ενώ κάθεται απέναντι απ’ τον Πρίγκιπα Harry και συζητούν για το θέμα της ψυχικής υγείας. «Το να μπορείς να πεις ‘αυτό συνέβη σε εμένα’ είναι σημαντικό», συμπληρώνει.

Ο Harry, ο οποίος έχει μιλήσει για τις δικές του προκλήσεις, ειδικά για το πώς τον επηρέασε ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας του, Πριγκίπισσας Diana το 1997, λέει:

Το να πάρεις την απόφαση να ζητήσεις και να λάβεις βοήθεια δεν είναι ένα σημάδι αδυναμίας. Στον σημερινό κόσμο, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι ένα σημάδι δύναμης

Η Meghan Markle κάνει επίσης την εμφάνισή της στο τρέιλερ, φορώντας ένα t-shirt “Raising the Future”, ενώ ανάμεσα στα πλάνα που εναλλάσσονται βλέπουμε και ένα στιγμιότυπο με την ίδια και τον Archie.

Το “The Me You Can’t See” κάνει πρεμιέρα 21/5 και θα μας δείξει την Winfrey και τον Δούκα του Sussex να συζητούν τα ταξίδια ψυχικής υγείας και τη συναισθηματική ευεξία με έναν αριθμό προσκεκλημένων, όπως οι Lady Gaga, Glenn Close και παίκτες του ΝΒΑ DeMar DeRozan και Langston Galloway. Οι δύο παρουσιαστές θα μιλήσουν φυσικά και για τις δικές τους εμπειρίες.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ της Oprah και του Harry:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Το να ζητήσεις βοήθεια δεν είναι δείγμα αδυναμίας, αλλά δύναμης»- Το συγκλονιστικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ της Oprah και του Harry εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα