Η σχέση σου θα γίνει πιο δυνατή από ποτέ μ’ αυτά τα tips!

13:37 6/3/2017 - Πηγή: iPop

Το να διατηρήσεις τη σχέση του δυνατή, υγιή κι ευτυχισμένη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις, καλή συνεννόηση και ορισμένα «μαγικά» συστατικά!

Γι’ αυτά τα συστατικά θα σου μιλήσουμε σήμερα! Υπάρχουν τρόποι για να γίνει η σχέση σου πιο δυνατή από ποτέ, αρκεί ν’ ακούσεις προσεκτικά τις συμβουλές μας και ν’ αντιληφθείς ότι καμία σχέση δεν μπορεί να γίνει τέλεια από μόνη της.

Επικοινώνησε τους φόβους σου

Όταν μπαίνεις σε μια νέα σχέση,

συνήθως φοβάσαι στην αρχή να μιλήσεις για τους φόβους και τις ανησυχίες σου. Δεν σου λέμε να το κάνεις απ’ τις πρώτες ημέρες γνωριμίας με τον άλλον, όμως, δεν πιστεύεις ότι όταν η σχέση ξεκινάει να σοβαρεύει θα πρέπει να κάνεις γνωστούς τους φόβους σου στο άλλο σου μισό; Εάν δεν μιλήσεις στον σύντροφό σου, τότε εκείνος απλά θα αγνοεί αυτά τα οποία σε απασχολούν.

Αποδέξου τον εαυτό και το παρελθόν σου

Εάν δεν αποδεχθείς εσύ τον εαυτό σου και το παρελθόν σου, πώς περιμένεις να το κάνει ο σύντροφός σου; Αποδέξου το παρελθόν σου και άφησέ το πίσω σου. Μην αφήνεις όσα έχεις περάσει να στοιχειώνουν την τωρινή σου σχέση γιατί σίγουρα δεν θα καταλήξει καλά! Μην φοβάσαι να μιλήσεις για προηγούμενες εμπειρίες σου κι άσε τον σύντροφό σου να σε γνωρίσει.

Μίλα!

Ένα απ’ τα μεγαλύτερα προβλήματα των σχέσεων είναι το ότι ο ένας σύντροφος δεν μιλάει στον άλλον. Μην μένεις σιωπηλός. Αν σ’ έχει ενοχλήσει κάτι, απλά πρέπει να το εξωτερικεύσεις. Ούτε να μυρίσει τα νύχια του ο σύντροφός σου γίνεται, ούτε και να φοβάσαι να τσακωθείς. Δεν είναι κακό να διαφωνείτε σε ορισμένα πράγματα, αντιθέτως, είναι απόλυτα υγιές.

Μοιράσου τους στόχους σου

Όταν έχεις σχέση, συνήθως ονειρεύεσαι μαζί με τον σύντροφό σου και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μοιράσου με τον άνθρωπό σου τους στόχους σου, τα όνειρα και τα σχέδιά σου, χωρίς να σκεφτείς ότι θα σε κατακρίνει. Εάν σε κατακρίνει, απλά δεν αξίζει να είναι δίπλα σου.

Κλάψε όταν το νιώθεις

Το κλάμα σημαίνει εξωτερίκευση συναισθημάτων και εκτόνωση. Μην φοβάσαι να κλάψεις μπροστά στον σύντροφό σου. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και μην προσπαθείς να γίνεις κάτι άλλο. Μην κρύβεσαι απ’ τον σύντροφό σου, ειδικά εάν το βλέπεις σοβαρά μαζί του.

The post Η σχέση σου θα γίνει πιο δυνατή από ποτέ μ’ αυτά τα tips! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα