Η πρώτη μπαλαρίνα με χιτζάμπ στέλνει ισχυρό μήνυμα θέλησης σ΄όλα τα νέα κορίτσια- Video

18:03 13/10/2016 - Πηγή: iPop

Η Αυστραλή, Στέφανι Κέρλοου, είναι η πρώτη μπαλαρίνα με χιτζάμπ η οποία κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και στέλνει το δικό της μήνυμα θέλησης στα κορίτσια όλου του κόσμου.

Όπως αποκάλυψε η Στέφανι φόρεσε πρώτη φορά χιτζάμπ στα εννιά της. Το όνειρο της ήταν από μικρή να γίνει μπαλαρίνα, αλλά καμία σχολή δε την δέχονταν για μαθήματα.

Βέβαια, μέσω μιας εκστρατείας crowdfunfding η κοπέλα κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα χορού και να γίνει η πρώτη μουσουλμάνα μπαλαρίνα στον κόσμο. Η μικρή κοπέλα μάζεψε περισσότερα από 7.000 δολάρια.

Τι
δήλωσε η κοπέλα;

Σε συνέντευξη της στη Sydney Morning Herald είπε:

Δέχτηκα αυτές τις ματιές και τους ψιθύρους που έλεγαν ότι δεν μπορώ να το κάνω, και υπάρχουν κάποια κομμάτια του κόσμου του κλασικού χορού που βλέπουν σε μένα μόνον τα ρούχα που φοράω ή τα θρησκευτικά μου πιστεύω

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι μπορώ μέσα απ’ τον χορό να φέρω τους ανθρώπους κοντά, και να εμπνεύσω κάποιους νέους από διαφορετικές φυλές που μπορεί να είναι λίγο αποκομμένοι».

The post Η πρώτη μπαλαρίνα με χιτζάμπ στέλνει ισχυρό μήνυμα θέλησης σ΄όλα τα νέα κορίτσια- Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα