Η πιο γλυκιά είδηση της ημέρας: Στην Κρήτη γεννήθηκε το πρώτο μωρό του 2023 μοιράζοντας χαμόγελα και δάκρυα χαράς στην οικογένειά του

15:02 1/1/2023 - Πηγή: iPop

«Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά και του χωρισμού ο πόνος ας κοιμάται στην καρδιά… Καλή χρονιά, χαρούμενη η χρυσή Πρωτοχρονιά!» τραγουδήσαμε για άλλη μια χρονιά, καθώς αποχαιρετούσαμε το 2022 και υποδεχόμασταν γεμάτοι ενθουσιασμό τη νέα χρονιά. Το 2023. Για του περισσότερους, το νέο έτος ξεκίνησε είτε σε κάποιο σπίτι, είτε έξω αγναντεύοντας τα πυροτεχνήματα, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας,

ελπίδας και πληθώρα ευχών πλάι σε αγαπημένους ανθρώπους.

Holiday Hangover: Πώς να επανέλθεις από το υπερβολικό φαγητό, το ποτό και το συναισθηματικό στρες των γιορτών;

Για άλλους πάλι, μαζί με τη νέα χρονιά, υποδέχτηκαν και τα καινούρια μέλη της οικογένειά τους. Συγκεκριμένα, στην Κρήτη, με την έλευση του νέου έτους, μια οικογένεια καλωσόρισε το δεύτερο παιδάκι της. Αναμφίβολα, ένα τέτοιο γεγονός είναι το καλύτερο δώρο για ένα ζευγάρι, ειδικά μια τέτοια ημέρα.

Κρητικόπουλο το πρώτο μωρό 2023

Το πρώτο κλάμα του παιδιού ακούστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, ακριβώς ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα.

Πρόκειται για ένα αγοράκι που ήρθε στον κόσμο, με φυσιολογικό τοκετό, στο Ιδιωτικό Μαιευτήριο «Μητέρα» στο Ηράκλειο, από τον Γιατρό Αλέξανδρο Ζερβάκη, σκορπίζοντας χαμόγελα.

Καλώς ήρθες 2023! Οι συντάκτες του iPop.gr σας στέλνουν τις πιο θερμές ευχές τους για ένα ευτυχισμένο έτος!

Το αγοράκι γεννήθηκε με βάρος 3 κιλά και 960 γραμμάρια και είναι υγιέστατο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ekriti.gr.

Πρόκειται για το δεύτερο παιδί του ζευγαριού από το Ηράκλειο, που πήραν αναμφίβολα το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο της ζωής τους. Μητέρα και νεογνό χαίρουν άκρας υγείας ενώ όλη η οικογένεια είναι πανευτυχής για την έλευση του νέου έτους και την άφιξη του πελαργού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πιο γλυκιά είδηση της ημέρας: Στην Κρήτη γεννήθηκε το πρώτο μωρό του 2023 μοιράζοντας χαμόγελα και δάκρυα χαράς στην οικογένειά του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα