Η πιο εύκολη συνταγή για γαλοπούλα είναι εδώ! Βάλε την στο Air Fryer κι άλλαξε τον τρόπο που μαγειρεύεις για πάντα

14:16 17/11/2022 - Πηγή: iPop

Συνταγές στο Air Fryer: Κάθε φορά που θέλεις να μαγειρέψεις γαλοπούλα σε πιάνει πανικός; Δεν μπορείς να την ψήσεις τέλεια και είναι πολύ μεγάλη για τον φούρνο σου; Τέλος σε όλο αυτό το άγχος χάρη στο Air Fryer! Ξεκίνα να μάθεις πώς να φτιάχνεις την γαλοπούλα σου στην φριτέζα αέρος! Μόλις αντιληφθείς πόση λιγότερη προσπάθεια χρειάζεται να καταβάλεις και πόσο καλό

είναι το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις. Σήμερα, λοιπόν, θα σου δείξουμε βήμα – βήμα πώς να μαγειρέψεις το στήθος της γαλοπούλας στο Air Fryer και μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως θα βγει τέλεια ψημένο! Θα είναι τόσο ζουμερή και τρυφερή που δε θα μπορείς να το πιστέψεις.

Πατάτες ψητές στο air fryer – Το μυστικό για να βάλεις τέλος στην ταλαιπωρία του φούρνου!

Συνταγές στο Air Fryer: Τα υλικά που θα χρειαστείς για την γαλοπούλα900 γρ στήθος γαλοπούλαςΑλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι4 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες1 κουτ. φρεσκοκομμένο θυμάρι1 κουτ. φρεσκοκομμένο δεντρολίβανο

Μαγειρεύοντας στο Air Fryer: Μάθε πώς να φτιάξεις οποιοδήποτε λαχανικό στην φριτέζα αέρος – Το μυστικό για να βγουν super τραγανά!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Στεγνώνουμε το στήθος γαλοπούλας και το αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο, το σκόρδο, το θυμάρι και το δεντρολίβανο. Αλείφουμε το βούτυρο σε όλο το στήθος γαλοπούλας. Τοποθετούμε την γαλοπούλα στο Air Fryer, με την πέτσα προς τα πάνω και μαγειρεύουμε στους 180° για 40 λεπτά.Μόλις είναι έτοιμη, την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά κι έπειτα την κόβουμε σε κομμάτια. Έτοιμη γι’ απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πιο εύκολη συνταγή για γαλοπούλα είναι εδώ! Βάλε την στο Air Fryer κι άλλαξε τον τρόπο που μαγειρεύεις για πάντα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάλε, Air Fryer,vale, Air Fryer