Η photo της Μενεγάκη πριν 13 χρόνια και το σχόλιο της Γερμανού!

11:00 30/6/2019 - Πηγή: iPop

Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να ενημερώνει τους followers της, να ανανεώνει το Instagram της και να ανεβάζει φωτογραφίες απ’ την προσωπική της ζωή. Η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της σε μια φωτογραφία πριν πολλά χρόνια!

Η Ελένη Μενεγάκη

με τον αδερφό της πριν 13 χρόνια ποζάρουν και τώρα η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει αυτό το throwback και να μοιραστεί τη φωτογραφία της με τους 1 εκ. followers της.

Η Ελένη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που απεικονίζεται με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο. Η μια φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 13 χρόνια, όταν η Ελένη είχε αποκτήσει τα δύο παιδιά της, τον Άγγελο και την Λάουρα Λάτσιου. Η δεύτερη φωτογραφία τραβήχτηκε πρόσφατα όταν ο αδερφός της τη συνόδευσε σε μια εκδήλωση.

Η Ελένη έχει αναφερθεί αρκετές φορές στον αδερφό της και την αγάπη που του έχει, καθώς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή της.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:«2006 Ζάκυνθος – 2019 Ζάππειο αλλάξαμε πολύ ?».

Και σε αυτή τη φωτογραφία ήρθε η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού. «Αυτός πολύ, εσύ όχι φυσικά», έγραψε η Ναταλία με την Ελένη να της απαντά πως είναι πολύ ευγενικό κορίτσι!

View this post on Instagram

2006 Ζακυνθος – 2019 Ζαππειο αλλαξαμε πολυ ? @teomisokalos #eleni #mybrother #brotherandsister #family #love

A post shared by @ elenimenegaki on Jun 29, 2019 at 12:15pm PDT

Να σημειώσουμε πως η εκπομπή της Ελένης έριξε αυλαία για τη σεζόν 2018-2019 αλλά η ίδια δεσμεύτηκε να κρατάει επαφή με τους τηλεθεατές της και τους διαδικτυακούς της φίλους!

Θα τα λέμε συνέχεια… Θα τα λέμε από αλλού. Από την παραλία, από κανένα σπίτι, από το εξοχικό, θα τα λέμε όμως. Ααα τα μαθήματα γιατί τα έκανα. Έμαθα να κάνω instastory… και θα τα λέμε, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα… αλλά θα τα μάθω μέχρι τις διακοπές μου

Το άρθρο Η photo της Μενεγάκη πριν 13 χρόνια και το σχόλιο της Γερμανού! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα