«Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» μια παράσταση που θα σου λύσει πολλές απορίες

13:30 27/10/2016 - Πηγή: iPop

H ιδιαίτερη θεατρική παράσταση που φέρει τον τίτλο «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» παρουσιάζεται από τις 7 Νοεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας.

Η γλυκόπικρη κωμωδία του Κλαούντιο Τολκατσίρ η οποία παίζεται για πρώτη φορά στην χώρα μας σκηνοθετείται από την Μαριτίνα Πάσσαρη και όσο θέλουν να την δουν θα πρέπει να επισκεφτούν τη Β’ σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας.

Η παράσταση αναφέρεται στη συμβίωση των μελών μιας οικογένειας. Τα συγκεκριμένα άτομα παραμένουν εγκλωβισμένα μέσα

σε μια επώδυνη και παράλογη συνύπαρξη όπου η βία φέρεται να αποτελεί το μοναδικό μέσο επικοινωνίας.

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται από κωμικά ώς παράλογα ενώ η αδιέξοδη συνύπαρξη μοιάζει να συνοψίζει τα γενικότερα αδιέξοδα της ζώης.

Αναλυτικά οι συντελεστές της παράστασης, «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν»:Κείμενο: Κλαούντιο ΤολκατσίρΣκηνοθεσία: Μαριτίνα ΠάσσαρηΜετάφραση: Μαρία ΧατζηεμμανουήλΦωτισμοί: Αλέκος ΓιάνναροςΜουσική επιμέλεια: Νίκος ΣαββάτηςΗχητικό περιβάλλον: Κώστας ΣουρβάνοςΧορογραφία: Χάρις ΤσόπελαΒοηθός σκηνοθέτη: Μαρίνα ΜυρτάληΠοιοι παίζουν στην παράσταση;Αλεξάνδρα Παντελάκη (γιαγιά, Λεονάρτα Κόλεμαν),Εύρη Σωφρονιάδου (Μεμέ),Μιχάλης Πανάδης (Μαρίτο),Ειρήνη Μακρή (Βερόνικα),Αντιγόνη Δούμου(Γκάμπι),Ηρακλής Κωστάκης (Νταμιάν),Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Εδουάρδο), Δημήτρης Μαμιός (Ερνάν)Info!

H παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν
Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας.
Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 7 Νοεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 12 Ευρώ, Φοιτητικό, ΑΜΕΑ: 8 Ευρώ, Άνεργοι, Ατέλειες: 5 Ευρώ

The post «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» μια παράσταση που θα σου λύσει πολλές απορίες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα