Η παλιά σχολή του Elite επιστρέφει με μια μίνι σειρά 4 επεισοδίων!

15:08 26/5/2021 - Πηγή: iPop

Ο νέος κύκλος του Elite κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, αλλά πολλοί πρωταγωνιστές δεν επιστρέφουν. Όμως, η παλιά σχολή του Elite κάνει comeback με μια μίνι σειρά 4 επεισοδίων!

Τα επεισόδια αποτελούν τέσσερις ιστορίες για τα ζευγάρια της “παλιάς σχολής” του “Las Encinas“.

Η μίνι σειρά ουσιαστικά θα μας οδηγήσει στην 4η σεζόν. Από τις 14 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουνίου

(18 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος) θα δούμε τις μίνι ιστορίες των αγαπημένων πρωταγωνιστών και παρακάτω μπορείς να δεις τα trailers για να προετοιμαστείς!

Η μίνι σειρά με τα ζευγάρια απ’ την παλιά σχολή του EliteElite Short Stories: Guzmán Caye Rebe – 14/06/2021

Το πρώτο επεισόδιο αφορά τους Guzmán, Caye και Rebe. Η Rebe κάνει εγκαίνια για το νέο της σπίτι διοργανώνοντας ένα πάρτι για τους φίλους της. Η κατάσταση όμως θα εξελιχθεί δραματικά λόγω της ύπαρξης ναρκωτικών και απροσδόκητων καλεσμένων.

Elite Short Stories: Nadia Guzmán – 15/06/2021

Το δεύτερο επεισόδιο έχει ως θέμα τη Nadia και τον Guzmán. H Nadia επιστρέφει στην Ισπανία για τον γάμο της αδερφής της. Δεν νιώθει όμως σίγουρη για τον αν πρέπει να συναντήσει τον Guzmán με τον οποίο έχει σχέση από απόσταση.

Αυτά είναι τα 12 πιο σέξι shows που θα βρεις στο Netflix αυτή τη στιγμή!

Elite Short Stories: Omar Ander Alexis – 16/06/2021

Στο τρίτο επεισόδιο βλέπουμε τους Omar, Ander και Alexis. Ο Ander δείχνει να είναι καλύτερα και το πρόβλημα υγείας του παρουσιάζει ύφεση, έτσι αποφασίζει να περάσει το καλοκαίρι βοηθώντας τον Alexis, με τον οποίο έκαναν μαζί χημειοθεραπεία, να κάνει την αγωγή του.

Elite Short Stories: Carla Samuel – 17/06/2021

Το τέταρτο επεισόδιο περιλαμβάνει τους Carla και Samuel. Ο Samuel θα κάνει μια σημαντική και ρομαντική κίνηση στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να πείσει την Carla να μην επιβιβαστεί στην πτήση της για το Λονδίνο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η παλιά σχολή του Elite επιστρέφει με μια μίνι σειρά 4 επεισοδίων! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα