Η νέα μόδα που σε σκοτώνει: Thigh gap

14:31 3/10/2014 - Πηγή: iPop

Και όμως η μόδα μπορεί να σε σκοτώσει! Πιο συγκεκριμένα η νέα μόδα, το Thigh gap, έχει σαν στόχο να σε λιώσει και να κάνει το σώμα σου να μοιάζει ανορεκτικό… τι είναι, όμως, το Thigh gap;

Το Thigh gap είναι η νέα μόδα για το γυναικείο σώμα, η οποία έχει ήδη πολλούς λάτρεις! Πρόκειται για το κενό που σχηματίζεται ανάμεσα στους μηρούς όταν η γυναίκα είναι

όρθια και τα πόδια της είναι ενωμένα.

Ακραίες μέθοδοι με εξαντλητικές δίαιτες και υπερεντατική προπόνηση είναι ο τρόπος για να το πετύχεις. Πλέον, μάλιστα, ούτε τα μοντέλα δεν γλιτώνουν την κριτική σε περίπτωση που τα πόδια τους δεν ανταποκρίνονται σε αυτή την εικόνα!

Οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος με τα νεαρά κορίτσια που τρέφονται ελάχιστα με σκοπό να χάσουν εκατοστά από τους μηρούς ή που γυμνάζονται υπερβολικά. Ακόμα και οι παιδίατροι σημαίνουν συναγερμό στους γονείς καθώς έχει εντοπιστεί η μανία του «thigh gap», ακόμα και σε κορίτσια πριν την εφηβεία. Μάλιστα, οι ειδικοί επισημαίνουν στις νεαρές πως πολλές φορές δεν έχει σχέση η διατροφή αλλά η μορφολογία του σώματος.

Στον αγώνα του κενού έχουν βάλει μέσω των social media και το γνωστό μοντέλο Cara Delevingne για το Thigh gap της οποίας έχει φτιαχτεί account στο twitter me 5222 followers!

Αν το Thigh gap είναι εντυπωσιακό, θελκτικό ή αποκρουστικό… είναι στην υποκειμενική άποψη του καθενός. Το σίγουρο είναι πως δεν είναι υγιές!

The post Η νέα μόδα που σε σκοτώνει: Thigh gap appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα