Κρέμασε το δέντρο από το ταβάνι

14:02 19/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα τελευταία χρόνια η μόδα στα δέντρα έχει αλλάξει, το πράσινο κλασικό δέντρο έχει ξεπεραστεί, πολύχρωμα δέντρα κρεμασμένα ανάποδα από το ταβάνι έχουν πάρει τη θέση τους!

Κρέμασε το δέντρο από το ταβάνι, για να είσαι στη μόδα! Όχι όμως το κλασικό δέντρο (που να μπεις σ αυτή τη ταλαιπωρία) αλλά μία κατασκευή από μπάλες και αλυσίδες!

Τι θα χρειαστείς:

4 κομμάτια αλυσίδας

Carabiner

Μικρά γαντζάκια

Μπάλες

Πετονιά

Στρογγυλή σχάρα

Ταβανόπροκα που καταλήγει σε γάντζο

Πως θα το φτιάξεις:

Πάρε τη σχάρα και σχεδίασε νοητά ομόκεντρους κύκλους. Για το

σχέδιο της φωτογραφίας χρειάστηκαν 6 κύκλοι! Αφού σχεδιάσεις τους κύκλους (μπορείς να το κάνεις με πολύχρωμους μαρκαδόρους) πρέπει να σχεδιάσεις το που θα δέσεις τη πετονιά.

Σειρά έχει το να κόψεις τα κομμάτια των σπάγγων. Το μέγεθος κάθε κομματιού διαφέρει ανάλογα σε ποιο κύκλο ανήκει, καθώς ο κάθε κύκλος έχει το ίδιο μήκος σε κάθε σπάγγο. Ξεκινώνας από το κέντρο και πηγαίνοντας προς τα έξω οι σπάγγοι πρέπει να μακραίνουν. Το μήκος του κάθε σπάγγου εξαρτάται από το πόσο μεγάλη θελεις να είναι η κατασκευή σου!

Μόλις κόψεις τις πετονιές δέσε στην άκρη της κάθε μίας τα γαντζάκια από τα οποία θα κρεμάσεις τις μπάλες.

Δέσε τις 4 αλυσίδες στα 4 σημεία του ορίζοντα, πάνω στη σχάρα και την άλλη πλευρά τους πέρασε την μέσα από το Carabiner. Βάλε τη ταβανόπροκα στο ταβάνι και πέρνα από εκεί το carabiner.

Κρέμασε και τις μπάλες και το δέντρο σου είναι έτοιμο!

Photos: notmartha.org

The post Κρέμασε το δέντρο από το ταβάνι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα