Η Μαρία Κορινθίου κέρδισε σε διαγωνισμό της Ελένης! Η αντίδρασή της! (Video)

16:27 10/6/2020 - Πηγή: iPop

Απίστευτο σκηνικό! Η Μαρία Κορινθίου κέρδισε σε διαγωνισμό της Ελένης ένα φόρεμα με την ίδια να δηλώνει πως… δεν είχε πάρει μέρος!

Η Ελένη Μενεγάκη κλήρωσε μέσα απ’ τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ακόμα φόρεμα, όμως, η διαφορά αυτή τη φορά ήταν ότι μια απ’ τις δύο νικήτριες ήταν η Μαρία Κορινθίου!

Την αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά

μέσα απ’ την εκπομπή της το πρωί της Τετάρτης.

Τι ακριβώς συνέβη και η Μαρία Κορινθίου κέρδισε σε διαγωνισμό της Ελένης;

Η ηθοποιός μίλησε, σήμερα Τετάρτη, στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, κι αποκάλυψε τις συζητήσεις με τους συνεργάτες της Ελένης!

Η Μαρία Κορινθίου είπε πως την πήραν απ’ την Ελένη και της είπαν συγχαρητήρια που κέρδισε το φόρεμα! Εκείνη απόρησε καθώς δεν είχε πάρει μέρος σε κανέναν διαγωνισμό!

Τότε, τι ακριβώς έγινε; Διάβασε όσα είπε!

Ξέρεις τι έγινε; Είναι πολύ αστείο και πολύ γλυκό ταυτόχρονα. Χτυπάει το τηλέφωνο και με παίρνουν τα παιδιά από την Ελένη και μου λένε “συγχαρητήρια κέρδισες στον διαγωνισμό” και λέω “ποιον διαγωνισμό;”. Στην αρχή μου είπαν πως παίρνουν εκ μέρους της Ελένης και περίμενα ότι κάτι θα έχει σχέση με την εκπομπή. Μου λένε για το διαγωνισμό που κέρδισα και το φόρεμα και λέω “ποιον διαγωνισμό; Ποιο φόρεμα; Δεν πήρα μέρος σε διαγωνισμό”.  Μου λένε “πήρατε κάτω από τη φωτογραφία με το κόκκινο φόρεμα”. Σχολίασα κάτω από τη φωτογραφία επειδή ήταν τόσο όμορφη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Η ημερομηνία για το μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη!

Το άρθρο Η Μαρία Κορινθίου κέρδισε σε διαγωνισμό της Ελένης! Η αντίδρασή της! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα