Η ληστεία της Kim Kardashian μέσα απ’ τα λόγια της ίδιας- Στη δημοσιότητα η κατάθεσή της

20:07 15/1/2017 - Πηγή: iPop

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Κυριακή η κατάθεση της Kim Kardashian στην Αστυνομία σχετικά με τη ληστεία που έγινε στο Παρίσι.

Η Kim περιγράφει με λεπτομέρειες τη στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε και της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 10 εκατ. ευρώ.

«Άκουσα έναν θόρυβο στην πόρτα και φώναξα ποιος είναι, αλλά δεν πήρα απάντηση», περιγράφει η Kim στους αστυνομικούς.

Η περιγραφή των ληστών:

«Φορούσα ένα μπουρνούζι,

χωρίς εσώρουχα. Πήγαμε πίσω στο δωμάτιο και με έριξαν πάνω στο κρεβάτι. Και οι δύο ληστές φορούσαν κουκούλα. Ο ένας φορούσε μια μάσκα του σκι και είχε ένα καπέλο και ένα τζάκετ που έγραφε «αστυνομία». Ο δεύτερος άντρας είχε τα ίδια ρούχα με το σήμα «αστυνομία», αλλά δεν φορούσε μάσκα του σκι. Αυτός με τη μάσκα ήταν περίπου 1,70 μ. ύψος, λεπτός, με μαύρο παντελόνι και μαύρες μπότες. Ο άλλος, επίσης Ευρωπίος, ήταν ψηλότερος, περίπου 1,80 μ. και ντυμένος όπως ο συνεργός του. Αυτός με τη μάσκα έμεινε μαζί μου και ο άλλος με τον φύλακα ασφαλείας μου».

Μιλώντας για τον έναν ληστή η Kardashian αναφέρει: «Είχε πολύ καλή γαλλική προφορά και με ρώτησε πού είναι το δαχτυλίδι μου (στα αγγλικά). Κοίταξε αυτό που βρισκόταν στο κομοδίνο. Η αξία του είναι 4 εκατ. δολάρια».

Μετά, όπως περιγράφει η ίδια, την έδεσαν με μονωτική ταινία και πλαστικά καλώδια και την μετέφεραν στο μπάνια. Εκεί την τοποθέτησαν στην μπανιέρα.

Οι ληστές, σύμφωνα με την Kim, πήραν ένα κουτί με κοσμήματα, μέσα στο οποίο υπήρχαν δύο διαμαντένια μπρασελέ, ένα διαμαντένιο κολιέ, ένα κίτρινο χρυσό ρολόι Rolex και ένας διαμαντένιος σταυρός.

Η ίδια είπε, τέλος, ότι όσο ήταν στη μπανιέρα τους άκουγε να μιλάνε στα γαλλικά και αυτό που κατάλαβε ότι έλεγαν ήταν πως έπρεπε να φύγουν.

The post Η ληστεία της Kim Kardashian μέσα απ’ τα λόγια της ίδιας- Στη δημοσιότητα η κατάθεσή της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kim Kardashian,