Η Κύπρος στον τελικό της Eurovision! Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού και οι χώρες που προκρίθηκαν

10:54 19/5/2021 - Πηγή: iPop

Ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2021 πραγματοποιήθηκε και η Κύπρος πέρασε στον τελικό του Σαββάτου με την Έλενα Τσαγκρινού να κλέβει τις εντυπώσεις πάνω στη σκηνή του Α’ Ημιτελικού. Ξεσήκωσε το κοινό το El Diablo.

Η Eurovision επέστρεψε και πάλι μετά από δύο χρόνια, αφού το

2020 δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Για πέμπτη χρονιά ο διαγωνισμός τραγουδιού διεξάγεται στην Ολλανδία με τη χώρα να ξέρει πολύ πώς να οργανώνει επιτυχημένα τους ημιτελικούς και τον τελικό, αν και η τελευταία φορά ήταν το μακρινό 1980.

Ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2021 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και πέρασε η Κύπρος στον τελικό της Eurovision 2021 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου. Η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo έβαλε “φωτιά” στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό και διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Και φυσικά τα κατάφερε, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Η εμφάνιση της Κύπρου στον Α’ Ημιτελικό:

Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα θα διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαΐου στον Β’ Ημιτελικό με την Στεφανία Λυμπερακάκη να εκπροσωπεί τη χώρα μας με το “Last Dance”.

Ποιες χώρες πέρασαν στον μεγάλο τελικό;

Στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021 παρακολουθήσαμε 16 χώρες να κάνουν τη δική τους προσπάθεια, όμως μόνο 10 πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

Κοινό και κριτικές επιτροπές έδωσαν τα 10 εισιτήρια στις εξής χώρες:

ΝορβηγίαΙσραήλΡωσίαΑζερμπαϊτζάνΜάλταΛιθουανίαΚύπροςΣουηδίαΒέλγιοΟυκρανία Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Δες όλο τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η Κύπρος στον τελικό της Eurovision! Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού και οι χώρες που προκρίθηκαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα