Μια μέρα απλά θα ξυπνήσεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι τον ξεπέρασες

17:49 18/5/2021 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε “πώς να τον ξεπεράσω;” και αναζητούμε απαντήσεις σε άρθρα και συμβουλές από relationship experts. Όμως, δεν υπάρχει manual στα πάντα, που αν το ακολουθήσεις θα φτάσεις εκεί που θέλεις, ειδικά όταν μιλάμε για συναισθήματα.

Έτσι, λοιπόν, όταν μιλάμε για το πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό, θα διαβάσεις πολλά, θα τα κάνεις πράξη, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι δεν αποτελούν κάποια μαγική λύση.

Είναι συμβουλές για να νιώσεις καλύτερα και να διαχειριστείς με πιο υγιή τρόπο τα συναισθήματά σου, αλλά μην περιμένεις πως θα ακολουθήσεις 3 συμβουλές και μετά απ΄το Χ διάστημα θα τον έχεις ξεπεράσει…

Να ξέρεις, όμως, ότι ένα πράγμα μπορούμε να σου πούμε σχεδόν με βεβαιότητα ότι θα σου συμβεί… Μια μέρα θα ξυπνήσεις και δεν θα πονάει πια. Θα ανοίξεις τα μάτια σου και δεν θα κλαις. Θα ανοίξεις το παράθυρο και θα αποφασίσεις να αφήσεις το φως να μπει μέσα. Μια μέρα θα ξυπνήσεις και δεν θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό.

Μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα σταματήσεις να παρακολουθείς κάθε του κίνηση online. Δεν θα τσεκάρεις σε ποιον έκανε λάικ, ποιον ακολούθησε ή εάν σου έκανε κάποιο reaction. Θα έρθει αυτή η μέρα που δεν θα σε ενδιαφέρει πια με ποια φλερτάρει μετά από εσένα και δεν θα τον έχεις πια μπλοκ, γιατί ο αποκλεισμός σημαίνει ότι εξακολουθεί να σε νοιάζει.

Μια μέρα θα ξυπνήσεις και δεν αισθάνεσαι διαλυμένη που δεν τον έχεις πια στη ζωή σου. Δεν θα εύχεσαι τα πράγματα να πήγαιναν αλλιώς, δεν θα θέλεις να μην είχε φύγει ποτέ και δεν θα νιώθεις ότι λείπει κάτι απ’ τη ζωή σου. Θα ξυπνήσεις και θα αισθανθείς πλήρης και χαρούμενη και θα είσαι εντάξει με την απουσία του.

Δεν θα λυπάσαι τον εαυτό σου, δεν θα νιώθεις άσχημα για τις στιγμές που έχασες, δεν θα μετανιώνεις που άφησες τον εαυτό σου ελεύθερο να αισθανθεί. Δεν θα λυπάσαι που είσαι ευάλωτη.

Kelly Sikkema/ Unsplash

Θα ξυπνήσεις και θα αγκαλιάσεις αυτό που είσαι, τον τρόπο που αγαπάς και δεν θα αλλάξεις το πόσο αληθινή είσαι επειδή πληγώθηκες. Δεν θα καταστρέφεται ο κόσμος σου επειδή άφησες την καρδιά σου να ραγίσει στο όνομα της αγάπης και θα είσαι έτοιμη να αγαπήσεις ξανά.

Μια μέρα θα ξυπνήσεις και δεν θα αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά, αν ήταν όλο δικό σου λάθος, αν δεν ήσουν αρκετά καλή και εάν θα βρεις κάποιον να σε αγαπήσει με τον τρόπο που αγαπάς εσύ.

Γιατί απλα μια μέρα θα αποφασίσεις να σταματήσεις να κάνεις όλες αυτές τις ερωτήσεις στο μυαλό σου και θα το αφήσεις να φύγει. Θα τον συγχωρέσεις που σε πλήγωσε και θα τον ξεχάσεις.

Αυτά πρέπει να κάνεις όταν αρχίσεις να ξαναβγαίνεις μετά από χωρισμό

Δεν θα είσαι πια θυμωμένη, δεν θα θέλεις να εκδικηθείς και δεν θα νιώθεις πια πόνο.

Θα ξυπνήσεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι τόσο απλό όσο “δοκιμάσαμε και δεν λειτούργησε, δεν ήταν γραφτό να γίνει, τουλάχιστον όχι τώρα”.

Μια μέρα θα ξυπνήσεις και δεν θα σε νοιάζουν εκείνοι που δεν σε αγαπάνε επειδή θα σε νοιάζει περισσότερο η αγάπη προς τον εαυτό σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μια μέρα απλά θα ξυπνήσεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι τον ξεπέρασες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα