Η καθιστική ζωή είναι κλέφτρα! Πόσα χρόνια είναι ικανή να σου στερήσει;

16:33 21/3/2016 - Πηγή: iPop

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν δραστηριότητες και αγαπούν ή απλά συμβιβάζονται λόγω συνθηκών με την καθιστική ζωή σου κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Για ΄σένα, λοιπόν, νοιάσου και γυμνάσου δεν χρειάζεται να σου το επαναλάβουμε ξανά γιατί στο έχουμε πει σίγουρα πάνω εκατό φορές. Για να σε πείσουμε, όμως, πως πρέπει να το κάνεις θα σου δηλώσουμε ότι η καθιστική ζωή σου στερεί χρόνια και μάλιστα περισσότερα απ’ όσα νομίζεις.

Πόσα χρόνια μπορεί να σου στερήσει η καθιστική ζωή;

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από American College of Sports

Medicine και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό του, η καθιστική ζωή είναι κλέφτρα και μπορεί να στερήσει από το άτομο 5 με 7 χρόνια.

Η εν λόγω μελέτη υπογράμμισε πως ακόμα και δέκα λεπτά γυμναστικής ημερησίως μπορεί να αλλάξουν τα αποτελέσματα και να κάνουν τα άτομα να ζήσουν περισσότερα χρόνια.

Όπως κατάλαβες, οι επιστήμονες σου κρούουν για ακόμα μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου, σου ζητούν να σηκωθείς αμέσως από τον καναπέ και να κλείσεις επιτέλους την τηλεόραση που σου έχει γίνει τρόπος ζωής.

Βγες έξω και περπάτησε! Δεν χρειάζεται να πας γυμναστήριο! Μπορείς να πας ένα περίπατο ή ακόμα και να ανέβεις και να κατέβεις αντίστοιχα και αρκετά φορές τις σκάλες του σπιτιού σου.

The post Η καθιστική ζωή είναι κλέφτρα! Πόσα χρόνια είναι ικανή να σου στερήσει; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα