Η καλύτερη Playlist για Zumba!

11:32 9/8/2014 - Πηγή: iPop

Σου αρέσει η Zumba και η μουσική; Εάν η απάντηση είναι θετική, αλλά ο χρόνος περιορισμένο για να βρεθείς με τον προπονητή, χόρεψε μόνος σου! Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις το χορευτικό και να έχεις τη κατάλληλη Playlist για Zumba που σου έχουμε φτιάξει!

Όταν η γυμναστική γίνεται διασκέδαση, τότε πρέπει να ανεβάζεις τους ρυθμούς με την κατάλληλη μουσική για να ενισχύσει τις επιδόσεις σου αλλά και την όρεξη σου. Ειδικά όταν ένα τέτοιο είδος άθλησης έχει αποδείξει,

πως καταφέρνει να σε κάνει να χάσεις 1000 θερμίδες σε μία ώρα. Η κόπωση είναι μεγάλη και σημαντική αλλά το αποτέλεσμα αξίζει το κόπο σου. Γι’αυτό και εμείς σε βοηθάμε με μία επιλογή πέντε κομματιών για να ακούς.

Να θυμάσαι πως είναι φυσικά προτιμότερο να κάνεις μαθήματα μαζί με ένα γκρουπ παρά να κάθεσαι μόνος και να χορεύεις. Σκέψου το σαν τη διασκέδαση σου σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Το ίδιο είναι χορεύεις και να πίνεις μόνος σου και το ίδιο με παρέα; Όχι βέβαια! Γι’αυτό βρες το κοντινότερο γυμναστήριο ή σχολή χορού και ξεκίνα.

PlaylistIce Ice Baby-Vannila Ice (Zumba Remix)Pause- Pitbull (Zumba Remix)Jennifer LopezOn The Floor ft. PitbullZumba Fitness – CaipirinhaZumba – Merehop

The post Η καλύτερη Playlist για Zumba! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα