Η Ιωάννα Μαλέσκου και η on air αναφορά στον Κωνσταντίνο Αργυρό που της προκάλεσε αμηχανία! (Video)

16:23 7/1/2021 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός συζητιούνται έντονα, έπειτα απ’ τις φήμες που τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά. Πώς ξεκίνησε όλο αυτό και πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της όταν συνεργάτης της αναφέρθηκε στον τραγουδιστή;

Η παρουσιάστρια του “Love it” και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν στο πλατό μαζί καθώς ήταν καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του «Στη υγειά μας». Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time,

η ίδια και ο τραγουδιστής είχαν πολλή χημεία μεταξύ τους και μιλούσαν στα διαλείμματα, γι’ αυτό και η παραγωγή αποφάσισε να τους βάλει να καθίσουν κοντά.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η Ιωάννα Μαλέσκου φέρεται να μην έχει σχέση απ΄ όταν μετακόμισε στην Αθήνα, ενώ τη μέρα της γνωριμίας της με τον Αργυρό οι πληροφορίες λένε ότι αντάλλαξαν κινητά.

Κι ενώ αυτή η συζήτηση είναι έντονη τις τελευταίες ημέρες, στο Love it υπήρξε μια αναφορά στον Κωνσταντίνο Αργυρό που προκάλεσε μια αμηχανία στην παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, καθώς συνεργάτης της παρουσίαζε ένα θέμα με τα διάφορα σκυλάκια με τα οποία έχει φωτογραφηθεί κατά καιρούς ο τραγουδιστής απορώντας για το ποιο τελικά είναι το δικό του, ρώτησε σε κάποια στιγμή εάν ήρθε η ώρα να αλλάξει θέμα, με την Ιωάννα να απαντά με σχετική αμηχανία «πρέπει».

Το εάν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχουν αναπτύξει μεταξύ τους κάτι παραπάνω από μια αμοιβαία συμπάθεια δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι και οι δύο είναι πανέμορφοι και θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι. Κατά τα άλλα, ο χρόνος θα δείξει εάν η γνωριμία τους θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ιωάννα Μαλέσκου και η on air αναφορά στον Κωνσταντίνο Αργυρό που της προκάλεσε αμηχανία! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
anafora ston argyro maleskou
Τυχαία Θέματα
Ιωάννα Μαλέσκου, Κωνσταντίνο Αργυρό, Video,ioanna maleskou, konstantino argyro, Video