Η φωτογραφική βιογραφία του Barack Obama | Photos

10:31 14/6/2017 - Πηγή: iPop

Tην φωτογραφική βιογραφία του πρώην Αμερικανού Προέδρου Barack Obama, έχει αναλάβει ο προσωπικός του φωτογράφος κατά την διάρκεια της θητείας του, Pete Souza.

O Barack πρόκειται να γράψει τον πρόλογο του βιβλίου του Pete Souza με τίτλο «Obama: An Intimate Portrait», που αποτελεί τη βιογραφία του μέσα από φωτογραφίες, κατά την διάρκεια των δύο προεδρικών του θητειών.

Το βιβλίο αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Αμερικάνικου Τύπου, θα βασίζεται στον προσωπικό λογαριασμό του Pete

Souza στο Instagram, ο οποίος έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες από την προεδρία του Barack Obama.

O Pete Souza, ο προσωπικός φωτογράφος του πρώην Προέδρου, βρισκόταν δίπλα του σε κάθε του στιγμή, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 2.000.000 φωτογραφίες του ίδιου, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα αυθόρμητες, οικείες και κωμικές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πολλές από τις φωτογραφίες που θα περιλαμβάνει το βιβλίο δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ.

Σημειώνεται πως ο Pete Souza γνωρίζει τον Barack Obama περισσότερα από δέκα χρόνια, από τότε που ο πρώην Πρόεδρος ήταν γερουσιαστής στο Ιλινόις.

Ο ίδιος έχει γράψει και ένα ακόμα βιβλίο για τον πρώην Πρόεδρο το οποίο κυκλοφόρησε το 2008, με τίτλο «The Rise of Barack Obama».

Παράλληλα, ο Pete Souza δημοσιεύει εικόνες απ’ τα παρασκήνια της Προεδρίας του Obama στη σελίδα Flickr του Λευκού Οίκου, καθώς και στους 850.000 οπαδούς του στο Instagram. Ο ίδιος με την βοήθεια διάφορων πλατφορμών, σχεδίασε προσεκτικά μια διαρκή εικόνα της Προεδρίας του Barack Obama.

Ωστόσο, ο Pete απασχολεί συχνά τα ΜΜΕ, καθώς διακωμωδεί την Προεδρία του Trump, από τη στιγμή που ο ίδιος ανέλαβε καθήκοντα και δημοσιεύει φωτογραφίες της προηγούμενης Προεδρίας, που απεικονίζουν τις σημαντικές διαφορές σε σύγκριση με τις επιλογές που κάνει ο Trump.

Photos: Pete Souza

The post Η φωτογραφική βιογραφία του Barack Obama | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα