Η Ευγενία Δημητροπούλου μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της

11:51 19/12/2021 - Πηγή: iPop

Πριν λίγες εβδομάδες η Ευγενία Δημητροπούλου έγινε μητέρα αφού κράτησε στα χέρια της την κόρη της έπειτα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών υιοθεσίας. Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στα social media οι οποίοι την θαυμάζουν και την καταχειροκροτούν. Η Ευγενία Δημητροπούλου

έδειξε με πολύ ενθουσιασμό το παιδικό δωμάτιο της κόρης της το οποίο είναι άκρως κοριτσίστικο!

H Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε! Το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού

Η Ευγενία Δημητροπούλου μας δείχνει το δωμάτιο της κόρης της

Η ηθοποιός είχε κάνει γνωστή πριν από λίγες μέρες την είδηση της υιοθεσίας κάνοντας μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media: ““Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις”, είχε γράψει στην λεζάντα της δημοσίευσής της.

View this post on Instagram

A post shared by EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou)

Λίγες μέρες πριν, μιλώντας στην εκπομπή “Ελένη” η ηθοποιός είχε μιλήσει για την επιθυμία της να γίνει μητέρα αλλά και για την επιλογή της υιοθεσίας: “Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί”. Τώρα, μας δείχνει το ολοκαίνουργιο κοριτσίστικο δωμάτιο της κόρης της ενώ ανυπομονεί να περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί της!

View this post on Instagram

A post shared by EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ευγενία Δημητροπούλου μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευγενία Δημητροπούλου,evgenia dimitropoulou