Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει τη δική της ιστορία με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είναι, όμως, η μόνη

12:07 27/1/2021 - Πηγή: iPop

Μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα στην πρωινή εκπομπή του Mega, “Πάμε Δανάη”, μια σειρά ηθοποιών βγαίνουν και παραδέχονται την λεκτική και ψυχολογική βία που τους ασκούσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά την περίοδο της συνεργασίας τους. Μεταξύ άλλων, μίλησε ανοιχτά η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον Κιμούλη το πρωί της Τετάρτης, 27 Ιανουαρίου.

Την Τρίτη η Ζέτα Δούκα βρέθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και αποκάλυψε ότι ήταν θύμα λεκτικής και ψυχολογικής βίας του Γιώργου Κιμούλη, όταν είχαν συνεργαστεί στο θέατρο

το 2008. Λίγες ώρες έπειτα από την αποκάλυψή της, γνωστοί ηθοποιοί μίλησαν ανοιχτά, καταδεικνύοντας τον Κιμούλη και για άλλα περιστατικά. Μεταξύ αυτών είναι η Κατερίνα Γερονικολού, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Φάνης Παυλόπουλος. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί.

Η γνωστή ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μεταξύ αυτών. Μάλιστα, είχε πει παλιότερα πως έτυχε να αποχωρήσει από παράσταση λόγω αντισυναδελφικής συμπεριφοράς, “φωτογραφίζοντας” τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά αυτή τη φορά μίλησε ανοιχτά για αυτόν. Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και με σύνδεση μέσω Skype η ηθοποιός έκανε τη δική της αποκάλυψη το πρωί της Τετάρτης.

«Εγώ ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή την δύναμη στο χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε μιλώντας για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, λέγοντας «Μετά τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήξερε πολύ καλά ότι εγώ για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να βγαίνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές. Είναι ένα πρόβλημα που με ακολουθεί ακόμα».

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δήλωσε πως βίωσε τρομερή λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, σε σημείο που δεν μπορεί να πει στον αέρα όλα όσα της έλεγε ακόμα και πάνω στη σκηνή.

Στις πρόβες πήγαν όλα περίφημα, όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Με κακοποίησε ψυχικά, το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν στη σκηνή να κάνω τη δουλειά και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που μου έλεγε στο αυτί μου.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υποστήριξε ότι όλοι στο χώρο γνωρίζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη, λέγοντας ότι σε αυτόν τον χώρο είναι λίγοι και γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.

Εγώ βγήκα και μίλησα από την πρώτη στιγμή, όταν τελείωσα την συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει. ‘Πες μου γιατί μου τα κάνεις όλα αυτά; Εσύ με επέλεξες να κάνουμε αυτή τη δουλειά’ τον ρώτησα. Δεν πήρα απάντηση. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιο λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Ευτυχώς μετά συνάντησα ανθρώπους άλλους γιατί αλλιώς θα τα είχα εγκαταλείψει. Πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ, γεμάτο και να πάω στο σπίτι μου. ‘Η ψυχική σου ισορροπία και η υγεία σου είναι πάνω από την παράσταση, αν δεν μπορείς πρέπει να κλείσει το θέατρο’, μου είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Λάκης Λαζόπουλος.

«Τώρα πια δεν φοβάμαι. Δεν ξεκίνησα τώρα και δεν φοβάμαι μήπως δεν βρω δουλειά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χρόνο να ωριμάσει όλο αυτό και να βγει να μιλήσει. Τώρα είναι η στιγμή να ακουστεί. Οταν εγώ μίλησα πρώτη πέρασε στα ψιλά» κατέληξε η ηθοποιός.

Δες όσα είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον Κιμούλη:

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Φαίη Ξυλά για τη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη. Μάλιστα, η ηθοποιός τόνισε πως ήταν η χειρότερη της ζωής της.

Ήταν από τις δύσκολες και ίσως η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τα όριά μου, με αποτέλεσμα βέβαια να έχουμε μια συνεργασία όπου δεν υπήρχε καμία επαφή, δεν μιλούσαμε μεταξύ μας. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία πολύ δύσκολα και φυσικά ψυχοφθόρα γιατί δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες. Από εκεί και πέρα θεωρώ απαράδεκτο οποιοσδήποτε κι εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή ως θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική βία ή λεκτική ή όλα αυτά που περιγράφει, πραγματικά είναι καταδικαστέο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει τη δική της ιστορία με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είναι, όμως, η μόνη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιώργο Κιμούλη,evdokia roumelioti, giorgo kimouli