Η Ελένη Φουρέιρα άλλαξε τα μαλλιά της και της πάει πολύ! (Photos)

19:47 20/7/2019 - Πηγή: iPop

Η Ελένη Φουρέιρα άλλαξε τα μαλλιά της και της πάει πολύ, παρόλο που η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα τα κόψει κοντά.

Η Ελένη Φουρέιρα άλλαξε τα μαλλιά της και για εμάς είναι ένα μεγάλο ναι! Η Φουρέιρα είναι γνωστή κι αγαπημένη για πολλούς λόγους. Για τη φωνή της, τη σκηνική της παρουσία, τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά και τα μαλλιά της, αυτά που σε κάθε βιντεοκλίπ και εμφάνισή της επί σκηνής είναι σαν έχουν τη δική τους κίνηση.

Κι ενώ η Ελένη Φουρέιρα κάνει συχνά τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή της,

το νέο της hair look μας ξάφνιασε ευχάριστα, γιατί της πηγαίνει πάρα πολύ. Ξέχνα την Ελένη με τα μακριά πλούσια μαλλιά, γιατί αυτή πλέον έχει κοντό καρέ.

Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί την αλλαγή στην εμφάνισή της, ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους ακόλουθους της να λατρεύουν το νέο της look.

«Take a dive», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στη λεζάντα των φωτογραφιών και κάτι μας λέει ότι πολλές θα είναι αυτές που θα αποφασίσουν να υιοθετήσουν το νέο look της Φουρέιρα, όπως εξάλλου έχει γίνει ξανά και στο παρελθόν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Take a dive

Keywords
Τυχαία Θέματα