Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Michelle Obama για τις προκλήσεις ενός γάμου είναι μια καλή αρχή για πιο ρεαλιστικές συζητήσεις που να αφορούν τις σχέσεις – «Επί δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου»

11:52 24/12/2022 - Πηγή: iPop

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama βρέθηκε καλεσμένη σε ειδική εκπομπή της REVORT Studios για την προώθηση του νέου της βιβλίου και μίλησε για όλα στην την παρουσιάστρια Angie Martinez: για το νέο της βιβλίο, την ανατροφή των παιδιών της και τον γάμο της με τον Barack Obama.

Το «The Light We Carry» είναι το δεύτερο βιβλίο της Michelle— το πρώτο ήταν τα απομνημονεύματά της με τις περισσότερες πωλήσεις. Κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου και έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα «εργαλείο για να ζούμε με τόλμη».

Η εξομολόγηση της Michelle Obama: «Μισώ την εξωτερική μου εμφάνιση»

Η εξομολόγηση της Michelle Obama για τις προκλήσεις ενός γάμου

Θέλοντας να αναφερθεί όχι μόνο στην χαρούμενη πλευρά της συμβίωσής της με τον Barack, αλλά και στις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας γάμος και μία σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων, η ίδια ανέφερε στην εκπομπή πως «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι τρελή που το λέω αυτό – αλλά υπήρχαν 10 χρόνια που δεν άντεχα τον άντρα μου. Δέκα χρόνια! Και μαντέψτε πότε έγινε; Όταν τα παιδιά ήταν μικρά».

Ο Barack Obama και η Michelle έχουν δύο κόρες—τη Malia και τη Sasha. Οι δυο τους μπήκαν στον Λευκό Οίκο σε ηλικία 10 και 7 ετών, αντίστοιχα.

Η πρώην Πρώτη Κυρία συνέχισε λέγοντας, «Τη στιγμή που αποκτήσαμε παιδιά, ξεκίνησαν τα «Πού πας; Και πόσο μακριά;». Και αρχίζεις να μετράς πράγματα — όπως, «Πόσες πάνες άλλαξες;” και «Ω, παίζεις γκολφ; Ω, έχεις χρόνο για γκολφ; Πώς είσαι συνέχεια στο γυμναστήριο;».

Η Michelle Obama μιλά ανοιχτά για την εμμηνόπαυση και εμπνέει κάθε γυναίκα να αγαπήσει το σώμα της μέσα από τις δυσκολίες

«Και μάντεψε; Τα μικρά παιδιά, είναι μικροί τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις. Δεν μιλάνε. Κλαίνε όλη την ώρα. Είναι παράλογα. Έχουν ανάγκες. Και τους αγαπάς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Και έτσι δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις. … Οπότε στρέφετε αυτή την οργή ο ένας στον άλλον».

«Για 10 χρόνια, ενώ προσπαθούμε να χτίσουμε την καριέρα μας και ανησυχούσαμε για το σχολείο και ποιος κάνει πώς και τι, έλεγα «Ο γάμος δεν είναι ποτέ 50/50. Υπάρχουν φορές που είναι 70/30. Υπάρχουν φορές που είναι 60/40. Οι άνθρωποι τα παρατάνε. Λένε δεν το αντέχω».

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Όταν η Martinez ρώτησε τη Michelle πώς ξέρεις αν αξίζει να κάνεις αυτή την προσπάθεια με κάποιον, η συγγραφέας απάντησε:

«Πρέπει να γνωρίσεις τον άνθρωπο σου. Σου αρέσει; Εννοώ, θα μπορούσες να είσαι θυμωμένη μαζί του, αλλά να τον κοιτάς ακόμα και να λες, «Δεν είμαι ευχαριστημένη μαζί σου, αλλά σε σέβομαι. Δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά είσαι ακόμα ένα ευγενικό, έξυπνο άτομο ». Τα συναισθήματα θα αλλάξουν με τον καιρό. Δεν θα είσαι πάντα με κομμένη την ανάσα από δέος και αγάπη, οπότε το λεπτό που περνάει, οι άνθρωποι θέλουν να τα παρατήσουν. Αλλά δεν πρέπει να τα παρατάμε».

Το ηχηρό μήνυμα της Michelle Obama σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως- Αφορά και σένα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Michelle Obama για τις προκλήσεις ενός γάμου είναι μια καλή αρχή για πιο ρεαλιστικές συζητήσεις που να αφορούν τις σχέσεις – «Επί δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα