Η διαφήμιση που έκανε το internet να δακρύσει -μαζί και εσένα! (Video)

17:20 17/3/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί μία διαφήμιση να κάνει το internet να δακρύσει; Μάλλον μπορεί. Είναι ελληνική, αγγίζει την ψυχή σου και τις ανθρώπινες σχέσεις, είναι καλογυρισμένη και καλομονταρισμένη και θα κάνει και εσένα να σκεφτείς και τελικά να δακρύσεις -αν όχι να κλάψεις.

Και εκεί που λέγαμε ότι οι διαφημίσεις της Ελλάδας είναι… πως να το πούμε ευγενικά… χαμηλού επιπέδου (υπάρχουν και οι ΠΟΛΥ φωτεινές εξαιρέσεις αλλά αν είμαστε ειλικρινέστατοι μεταξύ μας η πλειονότητα είναι για να βαράς το κεφάλι σου στην τηλεόραση μπας και σπάσει και

βγάλει το σκασμό…) ήρθε η διαφήμιση της συγκεκριμένης μπύρας να μας ταρακουνήσει.

Ένας πατέρας ο οποίος κάνει μαθήματα χορού -ενώ όπως βλέπουμε δεν μπορεί να κουνηθεί ούτε στον βηματισμότης παρέλασης, που προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του, που το κρατάει κρυφό για να κρατήσει το στοιχείο της έκπληξης και να δει αυτό το μοναδικό χαμόγελο, και όλα αυτά μόνο και μόνο για να συνοδεύσει την κόρη του στον πρώτο της χορό μετά τον γάμο της. Γιατί.. Θες ένα μικρό βήμα για να έρθεις κοντά στους ανθρώπους σου.

Και όλο αυτό συνοδεύεται από την ανατριχιαστική, αξέχαστη, φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου! (Σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση)

ΣΤΟΠ. Ωραίο το σενάριο αλλά σκέψου τις δικές σου στιγμές με τον πατέρα σου, σκέψου τις στιγμές που πέρασες μαζί του σαν κοριτσάκι και πως σε βοήθησε να στηριχθείς στα πόδια σου, πόσο προσπάθησε για να γίνεις αυτή που είσαι σήμερα και πως ποτέ δεν σταματάει να σε εκπλήσει με την δύναμη της ψυχής του και τα αποθέματα αγάπης. Σκέψου για πόσο καιρό θα είναι ακόμα μαζί σου και πόσο σημαντικές είναι οι στιγμές μαζί του.

Και τώρα δες το viral video:

Και τώρα σκέψου πως υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που αυτές τις στιγμές δεν θα τις νιώσουν ποτέ…γιατί ο μπαμπάς τους δεν θα είναι εκεί. Όπως στη δική μου περίπτωση.

Χαρτομάντηλο;

The post Η διαφήμιση που έκανε το internet να δακρύσει -μαζί και εσένα! (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα