Συνεδριάζουν ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

15:56 17/3/2016 - Πηγή: iPop

Κοινή συνεδρίαση των προεδρείων των κοινοβουλευτικών ομάδων των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 19:00.

Η εν λόγω συνεδρίαση έχει στόχο τα δύο κόμματα της Κυβέρνησης να καθορίσουν τη στάση που θα κρατήσουν στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη και θα έχει ως θέμα

το προσφυγικό.

Σημείωση!

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, αλλά και χωρίς τον Πάνο Καμμένο που θα ταξιδέψει για τις ΗΠΑ.

Να τονισθεί πως η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, προέβη σε ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών και τόνισε πως «ανάλογη κοινή συνεδρίαση είχε επίσης διεξαχθεί πριν τη συζήτηση αλλά και ψήφιση του Παράλληλου Προγράμματος».

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των συντακτών η Αφ.Θεοπεφτάτου επισήμανε:

«Τα προεδρεία των δύο κομμάτων θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις, για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως το θέμα που προέκυψε μετά τη στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, που επιμένει στην παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού, αρμόδιου για το μεταναστευτικό, Γιάννη Μουζάλα».

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε αναφερόμενος στη σχέση των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν».

The post Συνεδριάζουν ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα