Η αποκάλυψη της Meghan Markle για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και την αποβολή συγκλονίζει

12:55 25/11/2020 - Πηγή: iPop

Κι ενώ νομίζαμε πως όλα κυλούν ήρεμα στη ζωή της Meghan και του Harry, η αποκάλυψη της Meghan Markle μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, αφού έθιξε ένα θέμα που δεν γνωρίζαμε για την ίδια και αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες.

Η προσωπική αποκάλυψη της Meghan Markle έγινε μέσα από ένα συγκινητικό άρθρο της, που δημοσίευσε η εφημερίδα New York Times, με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε». H Δούκισσα του Sussex αποκάλυψε

μέσα από αυτό πως τον περασμένο Ιούλιο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της αλλά τελικά απέβαλε.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως η στιγμή της αποβολής έγινε όταν άλλαζε πάνα στον γιο της κι έπρεπε να προσποιηθεί ότι όλα είναι καλά, ενώ δεν ήταν.

Άλλαζα την πάνα του Archie όταν ξαφνικά ένιωσα μια έντονη κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με το μωρό στην αγκαλιά ενώ προσποιούμουν ότι παίζουμε για να μην καταλάβει κάτι. Την ώρα που είχα στα χέρια μου το πρώτο μου παιδί, ήξερα ότι χάνω το δεύτερο. Βρέθηκα σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, κρατώντας το χέρι του συζύγου μου. Ένιωσα την παλάμη του και τη φίλησα ενώ και τα δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μας.

Η Meghan Markle συνέχισε μιλώντας για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς μια τέτοια απώλεια, αλλά και για το ότι συμβαίνει σε πολλές ακόμα γυναίκες που δεν μιλούν. «Η απώλεια ενός παιδιού φέρνει μια αφόρητη θλίψη την οποία νιώθουν πολλοί αλλά δεν τη συζητούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της θλίψης εγώ και ο σύζυγός μου ανακαλύψαμε ότι αν σε ένα δωμάτιο συναντήσουμε 100 γυναίκες, περίπου οι 20 έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με μια αποβολή. Η συζήτηση, ωστόσο, γύρω από αυτό το θέμα παραμένει ταμπού και διαιωνίζει έναν κύκλο μοναχικού πένθους» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήξερα καθώς κρατούσα το πρώτο μου παιδί ότι έχανα το δεύτερο» τόνισε η Meghan στο άρθρο της, μέσα από το οποίο αναφέρθηκε και στη δύσκολη χρονιά του 2020 και έδωσε έμφαση στην «απώλεια και τον πόνο» που μαστίζουν πολλούς ανθρώπους που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους από την Covid-19. Mεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο κύμα των διαμαρτυριών του Black Lives Matter που προκλήθηκε από το θάνατο του George Floyd και της Breonna Taylor.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η αποκάλυψη της Meghan Markle για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και την αποβολή συγκλονίζει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα