Η απέραντη ομορφιά της Γης μέσα από 10 κλικς!

15:48 7/3/2020 - Πηγή: iPop

Ίσως μερικές φορές να μην συνειδητοποιούμε πόσο μοναδικός είναι ο πλανήτης στον οποίο ζούμε, όμως σίγουρα η ομορφιά της Γης είναι αδιαμφισβήτητη. 

Πόσα υπέροχα και ξεχωριστά μέρη έχει ο πλανήτης μας κι εμείς δεν τα έχουμε ανακαλύψει ακόμα; Το ένα καλύτερο από το άλλο. Κάθε πλευρά αυτής της Γης είναι μοναδική και και κρύβει τόσες εκπλήξεις που δεν μπορείς να αναλογιστείς. Μπορεί τα 10 κλικς να είναι λίγα, όμως σου δίνουν να καταλάβεις τι χάνεις όταν δεν μπαίνεις στη διαδικασία να εξερευνήσεις τον κόσμο στον οποίο ζεις.

Η μοναδική ομορφιά της Γης
μέσα από 10 κλικςGrand Trou Bleu, Μπελίζε

Αυτό το μεγάλο άνοιγμα στην ακτή του Μπελίζ είναι πλάτους 300 μέτρων και βάθους 123 μέτρων. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό μέρος για τους δύτες, τους επιστήμονες και τους οπαδούς των θαλάσσιων πλασμάτων. Είναι, επίσης, γνωστό με την ονομασία “Blue Hole” και χαρακτηρίζεται από τα χρώματα της τρύπας, από το μεγάλο φυσικό θέαμα που προσφέρει με μια ματιά και από όλα όσα προσφέρει στους δύτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨ Christy Woodrow ✨ (@ordinarytraveler) στις 22 Ιούν, 2019 στις 8:09 πμ PDT

Εθνικό Πάρκο Banff, Καναδάς

Αυτό το πάρκο είναι το παλαιότερο της χώρας και ένας από τους πιο δημοφιλείς εθνικούς χώρους στη Βόρεια Αμερική. Οι λίμνες, η χλωρίδα και τα βουνά του επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν υπέροχα τοπία και να κάνουν δραστηριότητες μέσα στο πάρκο, όπως σκι, πεζοπορία και ιππασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Travel + Leisure (@travelandleisure) στις 19 Σεπ, 2019 στις 5:51 μμ PDT

Machu Picchu, Περού

Βρίσκεται στην περιοχή Cuzco του Περού. Το  Machu Picchu έχει γίνει ένας από τους προορισμός που όλοι οι ταξιδιώτες θέλουν να επισκεφθούν. Θεωρείται έργο τέχνης από άποψη αρχιτεκτονικής. Όντας το πιο αντιπροσωπευτικό τουριστικό μέρος στη χώρα, λαμβάνει περίπου 600.000 επισκέπτες ετησίως, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Food, Travel & Hotel Junkie (@yosoyviajera) στις 9 Δεκ, 2019 στις 7:45 πμ PST

 Εθνικό Πάρκο Yellowstone, Ηνωμένες Πολιτείες

Αυτό το πάρκο δημιουργήθηκε το 1872. Είναι το παλαιότερο και πιο δημοφιλές στη χώρα. Περιέχει σχεδόν 9.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα κρυστάλλινων λιμνών, φαραγγιών, λιβαδιών και καταρρακτών. Είναι ένα από τα πιο επισκέψιμα μέρη χάρη στις ιαματικές πηγές που εκπέμπουν περιοδικά μια στήλη ζεστού νερού και ατμού στον αέρα. Στο  πάρκο Yellowstone γίνονται συχνά εκδρομές για να μάθει ο κόσμος όσο το δυνατόν περισσότερα για τη χλωρίδα και την πανίδα, αλλά είναι δυνατόν να κάνεις και δραστηριότητες, όπως ράφτινγκ ή κάμπινγκ για αρκετές ημέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Travel | Explore | Holiday (@exploreternity) στις 7 Μάρ, 2020 στις 3:16 πμ PST

 Trolltunga, Νορβηγία

Βρίσκεται περίπου 1100 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας και έχει μετατραπεί σε ένα σημαντικό τουριστικό στοιχείο για την περιοχή, σε σημείο που πολλοί τουρίστες περπατούν 11 χιλιόμετρα για να το επισκεφθούν και να φτάσουμε στην κορυφή. Η φωτογραφίες που τραβάς από εκεί είναι μοναδικές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrés Torrano

Keywords
Τυχαία Θέματα