MasterChef αποχώρηση: Έστησαν… πάρτι μόλις έφυγε (Video)

11:17 7/3/2020 - Πηγή: iPop

Η πρώτη MasterChef αποχώρηση που προκάλεσε χαμόγελα κι όχι δάκρυα. Η ηττημένη κόκκινη ομάδα κλήθηκε να βγάλει υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ ο αρχηγός της, ο Σταύρος, είχε θέσει ήδη τον εαυτό του πρώτο υποψήφιο.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πήγαν σε μια προσυμφωνημένη ψηφοφορία. Είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους απ’ το προηγούμενο βράδυ ποιος θα ψηφίσει ποιον και ουσιαστικά γνώριζαν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι.

Οι συμπαίκτες εξέφρασαν ομόφωνα τη στήριξή τους στον αρχηγό τους, έδωσαν

τις ψήφους που είχαν συμφωνήσει και επόμενοι υποψήφιοι για αποχώρηση αναδείχθηκαν η Ηλιάνα και ο Δημοσθένης.

Μετά το αποτέλεσμα, ο Σταύρος έδειξε να μην είναι έτοιμος να μαγειρέψει για να διαγωνιστεί, όμως, ευτυχώς οι συμπαίκτες του κατάφεραν να του αλλάξουν γνώμη και τελικά διαγωνίστηκε για την παραμονή του στον διαγωνισμό.

Οι τρεις υποψήφιοι, Δημοσθένης, Ηλιάνα και Σταυρής, διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό αντιγράφοντας ένα απαιτητικό πιάτο με την υπογραφή του guest chef Ντίνου Φωτεινάκη.

Οι δυσκολίες της συνταγής ήταν αρκετές, όμως, ο Σταυρής κατάφερε να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία και να παραμείνει στο MasterChef.

Η χθεσινή MasterChef αποχώρηση ήταν εκείνη της Ηλιάνας που έκανε τη χειρότερη απ’ τις τρεις προσπάθειες και αποχώρησε οριστικά απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα συγκέντρωσε 26 στα 40, λαμβάνοντας 6/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 7/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, 6/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και 7/10 από τον guest chef Ντίνο Φωτεινάκη.

«Το συναίσθημα που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι ένα κενό. Σα να σου ξεριζώνουν την καρδιά και να την βάζουν σε ένα κουτάκι», είπε η παίκτρια του MasterChef 4 κατά την αποχώρησή της.

Η MasterChef αποχώρηση:

Οι περισσότεροι παίκτες χάρηκαν πολύ που αποχώρησε από το παιχνίδι η Ηλιάνα ενώ δεν δίστασαν να το δηλώσουν και στην κάμερα αλλά και να… “στήσουν” πάρτι μόλις αντιλήφθηκαν ότι δεν θα επέστρεφε στο σπίτι.

Το trailer της Κυριακής:

Δες ακόμα:

Το γέλιο των κριτών του MasterChef έγινε viral… και το Twitter τους τρολάρει

Το άρθρο MasterChef αποχώρηση: Έστησαν… πάρτι μόλις έφυγε (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα