Η Άννα Βίσση μίλησε για τη συνάντησή της με τη Δέσποινα Βανδή και το ενδεχόμενο του ντουέτου

16:42 9/1/2021 - Πηγή: iPop

Η Άννα Βίσση μίλησε για τη συνάντησή της με τη Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” καθώς και για τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα έκανε ντουέτο μαζί της. Η Άννα Βίσση μεταξύ άλλων δήλωσε ότι συνάντησε πρώτη φορά τη Δέσποινα Βανδή στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη.

Όσα είπε η Άννα Βίσση για τη συνάντησή της με τη Δέσποινα Βανδή

Η Άννα Βίσση στη συνέντευξη που έδωσε στη Ναταλία Γερμανού το Σάββατο 9/1/2021, στην εκπομπή της “Καλύτερα

δε γίνεται” μίλησε για τη συνύπαρξή της με τη Δέσποινα Βανδή στο stage του J2US λέγοντας χαρακτηριστικά:

Αυτό που έγινε ούτε εγώ το περίμενα. Θα ήταν τουλάχιστον κουτό από μέρους μας –και των δύο- να μην κάνουμε μία σύμπραξη τέτοια. Πρώτη φορά συναντιόμασταν. Με το που συναντηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, γελάσαμε με πάρα πολλά πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Συνειδητοποιήσαμε ότι όλη αυτή η ίντριγκα εννοείται ότι δεν προερχόταν από μας αλλά ήταν κάτι που διασκέδαζε τους φαν μας, κάτι που τους άρεσε να υπάρχει, όπως υπάρχει στις ποδοσφαιρικές ομάδες. Έτσι κι εμείς υπήρξαμε και καλά ανταγωνίστριες. Η βραδιά εκείνη έδειξε ότι κάθε άλλο παρά ανταγωνίστριες είμαστε! Είμαστε δυο κορίτσια που “παίξαμε κούκλες” μαζί. Δεν κάναμε επίδειξη φωνών, κάναμε πλάκα. Ευχαριστούμε που μας θεωρείται ήρωες, πρωταγωνιστές μιας ιστορικής στιγμή

Όσον αφορά στην περίπτωση ντουέτου, η Άννα Βίσση, δήλωσε ότι αν έλεγε ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή θα ήθελε να υπογράψει εκείνη τους στίχους του κομματιού. Ωστόσο δεν απάντησε στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με το αν θα τις δούμε και μαζί δισκογραφικά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Άννα Βίσση μίλησε για τη συνάντησή της με τη Δέσποινα Βανδή και το ενδεχόμενο του ντουέτου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα