Η ανάρτηση της Chrissy Teigen στέλνει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα

19:46 28/11/2020 - Πηγή: iPop

Η ανάρτηση της Chrissy Teigen δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί καθώς πριν λίγους μήνες έχασε το μωρό της κατά την 20η βδομάδα της κύησης και ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνοντας έναν μεγάλο όγκο από σχόλια σχετικά με αυτή της την απόφαση. Στη συνέχεια η ίδια έκανε ακόμα μία ανάρτηση και στη λεζάντα επεξηγούσε το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να κοινοποιήσει αυτές τις πολύ προσωπικές της στιγμές. Αυτή τη φορά η ανάρτηση της θέλει να μας υπενθυμίσει ότι τις πιο ευάλωτες

στιγμές μας όλοι χρειαζόμαστε τη.. μαμά μας!

Η ανάρτηση της Chrissy Teigen με τη μαμά της

Η Chrissy Teigen δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με ένα πολύ δυνατό νόημα. Στη φωτογραφία το διάσημο μοντέλο αγκαλιάζει σφιχτά τη μητέρα της, σε μια ισχυρή υπενθύμιση για το πώς να αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής και να βρει ανακούφιση.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας:

μια μέρα θα σου πω την πρόσφατη ιστορία των πιο δύσκολων 4 ημερών της ζωής μου. για τώρα, εδώ χρειάζομαι τη μαμά μου

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Η Teigen επαινέθηκε από εκστρατείες ευαισθητοποίησης σχετικά με τις αποβολές, αφού δημοσίευσε τις θλιβερές φωτογραφίες για την απώλεια του τρίτου της παιδιού, στο Instagram πριν από δύο μήνες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η ανάρτηση της Chrissy Teigen στέλνει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα