Η Ulrika Jonsson με αφορμή τη γυμνή φωτογραφία της Jennifer Lopez ξεσπά για το πρότυπο του γυναικείου σώματος

14:14 28/11/2020 - Πηγή: iPop

Η Ulrika Jonsson ξέσπασε με αφορμή τη γυμνή φωτογραφία της Jennifer Lopez και ακόμα μία φωτογραφία με το τέλεια γραμμωμένο σώμα της Jennifer Aniston για τα πρότυπα ομορφιάς του γυναικείου σώματος.

Η Ulrika Jonsson ξέσπασε με αφορμή τη γυμνή φωτογραφία της Jennifer Lopez

Η Ulrika Jonsson ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα ως παρουσιάστρια και μοντέλο. Η 53χρονη παρουσιάστρια με αφορμή τη διάσταση που πήρε η γυμνή φωτογραφία της Jennifer Lopez αναφέρθηκε στο αντίκτυπο που μπορεί να έχει η φωτογραφία όχι μόνο της JLo αλλά και πολλών άλλων διασημοτήτων όπως είναι και η Jennifer Aniston που είχε αποθανατιστεί κάνοντας τη γυμναστική της με το καλλίγραμμο σώμα της.

Μίλησε για τον διαρκή και επίμονο βομβαρδισμό από εικόνες διάσημων που εμφανίζουν το αψεγάδιαστο σώμα τους. Πριν τη φωτογραφία της Jennifer Lopez, η Jennifer Aniston είχε αποθανατιστεί να κάνει jogging στο πάρκο και αναφέρθηκε πολλές φορές το καλλίγραμμο σώμα της 51χρονης ηθοποιού. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά πως ένιωσε βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες στα 53 της χρόνια μέσα στο δικό της σώμα:

Το πρόσωπο της φαίνεται να έχει παραμείνει ίδιο τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Φαινόταν εκπληκτική.
Όταν είδα αυτήν την εικόνα – και αυτή που έκανε γιόγκα για μια διαφήμιση για να προωθήσει ένα εμπορικό σήμα ποτού ευεξίας – ήταν σαν κάποιος να έχει πάρει μια τεράστια βελόνα και να έχει τρυπήσει αυτό που μου έχει απομείνει από την οριακά διογκωμένη αυτοπεποίθηση που θα μπορούσα να αποξέσω από το πάτωμα στο δικό μου 54ο έτος. Μπορούσα κυριολεκτικά να νιώσω τον εαυτό μου να βυθίζεται.Φυσικά, η καρδιά μου σταμάτησε και αναρωτήθηκα αν άξιζε να ξαναχτυπήσει. Επειδή, ειλικρινά, άρχισα να αναρωτιέμαι τι είχε νόημα. Αυτό μπορεί να ακούγεται δραματικό, αλλά είναι πραγματικά το πώς νιώθω.
Ζούμε σε μια άνευ προηγουμένου εποχή διασημοτήτων, που βασίζεται κυρίως στην εικόνα. Όλα όσα σχετίζονται με όλους αφορούν την εμφάνιση

Για τη φωτογραφία της Jennifer Lopez η ίδια συνέχισε λέγοντας:

Ένα ακόμα χαμηλό χτύπημα. Η J-Lo, η οποία είναι επίσης 51! Απεικονίστηκε με πολύ λιγότερα ρούχα και φαινόταν λαμπερή, τονισμένη, θηλυκή, γυμνασμένη και τα συναισθήματά της ασημαντότητάς μου ανυψώθηκαν στο υψηλότερο επίπεδο. Έμοιαζε θεϊκή στα στιγμιότυπα για το εξώφυλλο του νέου της single, In The Morning. Γνωρίζω απόλυτα ότι αυτές οι γυναίκες έχουν πρόσβαση σε φυσικούς εκπαιδευτές, μακιγιέρ, διαιτολόγους, μάγειρες, προσωπικό . . για να μην αναφέρουμε το Photoshop.
Φωτογραφίζονται από τους καλύτερους και δεν αφήνουν τίποτα να περάσει χωρίς ένα αξιοπρεπές φίλτρο

Για την επίπτωση που έχουν τέτοιου είδους φωτογραφίες ανέφερε:

Πιστεύω όμως ότι αυτή η εκδοχή της τελειότητας δημιουργεί μία πολύ πραγματική ζημιά. Είναι αρκετά άσχημο, ένας άνθρωπος τρίτης ηλικίας να μοιάζει εκφοβισμένος και άσκοπος, αλλά ανησυχώ για την επίδραση σε όλες τις γυναίκες, σε νέους και μεγαλύτερους, διάσημους και «φυσιολογικούς».
Ως μαμά τεσσάρων – δύο από τα οποία είναι νεαρά κορίτσια ηλικίας 16 και 20 ετών – ανησυχώ οδυνηρά για το τι επίδραση μπορεί να έχει το να περιβάλλεται από αυτές τις εικόνες και το τι μπορεί να κάνει στην αίσθηση της αυτοεκτίμησής τους

Φανταστείτε, λοιπόν, πώς πρέπει να αισθάνονται οι γυναίκες στην «ηλικιωμένη» ηλικιακή ομάδα – από τις οποίες σίγουρα είμαι μία. Σκεφτείτε πώς πρέπει να αισθάνεται η «συνηθισμένη» γυναίκα, που εργάζεται ή δεν εργάζεται, μητέρα ή όχι, με εμμηνόπαυση, στραγγισμένη σωματικά από τις δουλειές του σπιτιού, εξαντλημένη από τη φροντίδα εκτεταμένων οικογενειακών και οικονομικών προβλημάτων

View this post on Instagram

A post shared by Ulrika Jonsson (@ulrikajonssonofficial)

H Ulrika Jonsson δε χρησιμοποιεί εφέ στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αν και είναι 53 ετών και δε θυμίζει σε τίποτα αυτή η φωτογραφία τις φωτογραφίες των συνομήλικων διασημοτήτων της είναι μία πολύ όμορφη 53χρονη γυναίκα. Καλό είναι να μη ξεχνάμε ότι η εσωτερική ομορφιά έχει μεγαλύτερη αξία από την εξωτερική!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ulrika Jonsson με αφορμή τη γυμνή φωτογραφία της Jennifer Lopez ξεσπά για το πρότυπο του γυναικείου σώματος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα