Η SJP, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis χρειάστηκαν 5 λεπτά για να μιλήσουν για τη φιλία τους κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κλαίμε

20:45 29/12/2021 - Πηγή: iPop

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα! Αφού η Kim Cattral μετά το Sex and the City 2 του 2010, επιβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να παίξει ξανά τη Samantha, η Sarah Jessica Parker δεν περίμενε ποτέ ξανά να γλιστρήσει στο Manolo Blahniks στο Μανχάταν ως Carrie Bradshaw. Τώρα οι πρωταγωνίστριες του Sex and The City

μιλούν για πρώτη φορά μετά το reboot σε ένα συγκινητικό πεντάλεπτο βίντεο!

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο τυχερές είμαστε που το ζούμε όλο αυτό», δήλωσε η SJP για την αναβίωση του Sex And The City, που κυκλοφόρησε από το HBO Max πρόσφατα.

Σε ένα σχεδόν πεντάλεπτο βίντεο, η σταρ συνοδεύτηκε από τη Cynthia Nixon (που υποδύεται τη Miranda Hobbs) και την Kristin Davis (που υποδύεται τη Charlotte York-Goldenblatt) για μια συζήτηση σχετικά με την επιστροφή τους μετά από 10 χρόνια απουσίας.

And Just Like That…θα είχαμε και δεύτερη απώλεια – Ο λόγος που η Cynthia Nixon δεν ήθελε να αναβιώσει την Miranda

Αναβίωση Sex And The City: Οι 3 γυναίκες μιλούν για τη φιλία τους και τα γυρίσματα

Οι τρεις γυναίκες μίλησαν για τη φιλία τους και όλα όσα συνέβαλαν στην αναβίωση του «Sex and The City». Η Kristin Davis μάλιστα μετέφερε και ένα χιουμοριστικό περιστατικό, λέγοντας ότι της έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια, όταν ο παραγωγός Michael Patrick King της τηλεφώνησε για να της ανακοινώσει την ιδέα που είχε, για αυτή τη νέα σειρά.

«Το να είμαστε ξανά μαζί είναι πραγματικά υπέροχο», δήλωσε η Cynthia Nixon, ενώ η Kristin Davis την συμπλήρωσε λέγοντας: «Δεν είναι εύκολο να δουλέψεις με ανθρώπους τόσο πολύ, με αυτόν τον τρόπο, σε τόσο βάθος, αλλά πέτυχε!» «Δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε», παραδέχτηκε η SJP με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

Το Sex and the City έκανε το ντεμπούτο του στο HBO τον Ιούνιο του 1998 και προβλήθηκε για έξι σεζόν, κατά τη διάρκεια των οποίων ήταν υποψήφιο για περισσότερα από 50 Βραβεία Emmy (εκ των οποίων κέρδισε τα επτά). Μετά το φινάλε της σειράς του 2004, το καστ επέστρεψε το 2008 για την πρώτη ταινία SATC, η οποία κέρδισε πάνω από $415 στο παγκόσμιο box office. Δύο χρόνια αργότερα, το Sex and the City 2 επικροτήθηκε από τους κριτικούς και κέρδισε 294 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Τότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε την Carrie και τα κορίτσια της σε δράσηέως ότου το And Just Like That έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021 στο HBO Max.

Το AJLT ακολουθεί τις γυναίκες SATC σε ένα διαφορετικό κεφάλαιο της ζωής και οι σταρ βρίσκονται επίσης και σε διαφορετικό κεφάλαιο της καριέρας τους. H Davis και η Nixon έχουν αναλάβει ακόμα περισσότερες ευθύνες στα παρασκήνια.

Έτσι “εξαφάνισαν” την Samantha απ’ το And Just Like That

«Υπάρχουν τόσα πολλά που έγιναν σε αυτήν την προσπάθεια», σημείωσε η σχεδιάστρια παπουτσιών SJP της Sarah Jessica Parker. «Η Cynthia και η Kristin είναι εκτελεστικοί παραγωγοί τώρα και η Cynthia σκηνοθετεί».

Ενώ η νέα σκηνοθέτης δήλωσε ότι το καστ και το συνεργείο «δεν θα μπορούσαν να ήταν πιο υποστηρικτικοί», η Davis εξήγησε ότι η Nixon είχε περισσότερη διορατικότητα από τους περισσότερους σκηνοθέτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

«Είναι τόσο μοναδικό να έχεις τη Cynthia», εξήγησε το αστέρι των Holiday in the Wild. «Είσαι μαζί μας τόσο καιρό και ξέρεις τα πάντα. Έτσι, όταν μας λέει κάτι, είναι τόσο συναρπαστικό. Έχει περισσότερο βάρος».

Η Davis συνέχισε, «Επίσης, είναι ξεχωριστό να ακούς την κλήση της να κόβεται όταν βρίσκεται στη σκηνή μαζί σου». Όλες οι ηθοποιοί χαμογέλασαν για την ασυνήθιστη περίσταση.

Το βίντεο έρχεται σχεδόν μια εβδομάδα αφότου οι τρεις γυναίκες αντέδρασαν σε κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του ηθοποιού Chris Noth, του οποίου ο χαρακτήρας, ο κύριος Big, σκοτώθηκε στο πρώτο επεισόδιο του And Just Like That.

Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια του And Just Like That και αυτή είναι η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς (Προσοχή Spoilers!)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

«Είμαστε βαθιά λυπημένες που ακούμε τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth», έγραφε ένα μήνυμα που κοινοποιήθηκε και στα τρία από τα Instagram Stories των σταρ στις 20 Δεκεμβρίου. «Στηρίζουμε τις γυναίκες που εμφανίστηκαν και μοιράστηκαν τις οδυνηρές τους εμπειρίες. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνουν κάτι τέτοιο και τις επαινούμε γι’ αυτό».

Αναβίωση Sex And The City: Δες εδώ το βίντεο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η SJP, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis χρειάστηκαν 5 λεπτά για να μιλήσουν για τη φιλία τους κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κλαίμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
SJP, Cynthia Nixon,Kristin Davis