Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα: Πώς επηρεάζει τα ζώδια και τα όνειρά τους για την Νέα Χρονιά;

16:19 29/12/2021 - Πηγή: iPop

Μαζί με τον απολογισμό της χρονιάς είμαστε έτοιμοι, με συγκρατημένη πάντα αισιοδοξία, να κάνουμε όνειρα για την καινούργια. Στις 26/12 ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 36’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κάνει σχέδια για την επόμενη χρονιά τόσο για τα προσωπικά μας όσο και για την καριέρα μας, για την υλοποίηση των οποίων είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε μεθοδικά

και με επιμονή καθώς έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται, ενώ, για άλλη μια φορά είναι σημαντικό να ακούσουμε το ένστικτο μας.

Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν και με σοβαρότητα να προβάλουμε τις ικανότητες και τις επαγγελματικές μας επιτυχίες, καλύπτοντας με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες μας. Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα κάνουμε χαρούμενα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματα μας. Μια σημαντική ικανότητα που μας δίνει αυτή η όψη είναι ότι , κατά τη διάρκεια των προσωπικών, επαγγελματικών ή φιλικών μας συζητήσεων, είναι πιθανό να αναγκαστούμε να πούμε μερικά αθώα ψεματάκια εάν νιώσουμε ότι μας ζορίζουν ή ότι δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε τους συνομιλητές μας.

Ζωδιακές προβλέψεις 2022: Να κάνεις όνειρα για το νέο έτος;

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα λειτουργήσει πολύ θετικά καθώς από την μια πλευρά θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες στην δουλειά τους, και θα ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία. Αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά στην ψυχολογία τους, επιτρέποντας τους να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα εκφράσουν χωρίς ενδοιασμούς τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους και θα μοιραστούν μαζί του τα όνειρα που κάνουν για το μέλλον.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να προβάλλουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και τις επαγγελματικές τους επιτυχίες στον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, έχοντας ως άμεσο στόχο να βρουν αρωγούς στα νέα επαγγελματικά τους σχέδια. Ενώ στην προσπάθεια τους να γοητεύσουν ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε μια φιλική συγκέντρωση, θα κρύψουν με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες του χαρακτήρα τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα τους ωθήσει να πάρουν αποφάσεις που αφορούν μια σημαντική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση με οδηγό την διαίσθηση τους, η οποία μπορεί να φαίνεται στα μάτια των άλλων πολύ τολμηρή. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή με αυτοπεποίθηση θα διεκδικήσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα τους ωθήσει να μοιραστούν με ενθουσιασμό τους στόχους και τα επαγγελματικά πλάνα για την επόμενη χρονιά με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπουν στον πειρασμό να πουν μικρά αθώα ψεματάκια στους φίλους τους εάν νοιώσουν ότι πιέζονται ή στην προσπάθεια τους να μην τους στεναχωρήσουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα: Πώς επηρεάζει τα ζώδια και τα όνειρά τους για την Νέα Χρονιά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα